De Actie Driedaagse van De Walvis: auto wassen voor 5 euro

Algemeen

Wasstraat De Walvis bij het Tinq-tankstation heeft de komende tijd vele aantrekkelijke acties.

DELFT – Heeft uw auto een wasbeurt nodig? Kom dan op maandag 9, dinsdag 10 of woensdag 11 november a.s. naar de Actie Driedaagse van Wasstraat De Walvis aan de Martinus Nijhofflaan 70.

Op deze drie dagen kunt u uw auto namelijk laten wassen voor het luttele bedrag van 5 euro. Dat lage bedrag geldt voor alle wasprogramma’s. U hoeft er alleen de knipbon die u elders in deze krant vindt voor mee te nemen. Wasstraat De Walvis onderscheidt zich door de snelheid en de kwaliteit die met de textielborstels geleverd wordt. Er is uitgebreid aandacht voor velgen en andere moeilijk te reinigen delen. Na het gebruik van de wasstraat kunt u gratis stofzuigen. “Ook onze servicegerichtheid mag niet onvermeld blijven”, zegt filiaalmanager Chris Bunk. “Wij hebben zeer vriendelijke medewerkers die altijd voor u klaar staan. In Delft staan Femia, André of Kevin voor u klaar in de wasstraat.”

Bij De Walvis kunt u trouwens nog meer mooie acties tegemoet zien. Wat te denken van Walvis Unlimited, waarbij u onbeperkt kunt wassen vanaf 30 euro per maand? “Wie heeft dat nu niet?”, weet Bunk. “Je auto is net gewassen en de volgende dag door vogelpoep of iets anders alweer vies. Met dit abonnement hoeft dat geen probleem meer te zijn.”

Ook heel aantrekkelijk is de zogenaamde e-mailactie. Iedereen die via de website www.wasstraatdewalvis.nl zijn e-mailadres achterlaat maakt kans op een jaar lang gratis wassen. De Bunk: “Je kunt het zien als een soort VIP-klantenbestand, voor deze klanten gelden nog extra veel andere gunstige kortingsacties.”

Bent u jarig? Ook dat is een reden voor Wasstraat De Walvis om iets extra’s te bieden. Iedereen mag op zijn verjaardag namelijk op vertoon van zijn legitimatie gratis zijn auto komen wassen. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Wasstraat De Walvis vindt u bij de Hoven Passage, naast het Tinq-tankstation.


Wasstraat De Walvis
Martinus Nijhofflaan 70
Telefoon: (06) - 23 89 81 02
www.wasstraatdewalvis.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12