Vantage Series bij Hogenboom Zonwering in Delft

Algemeen

Wie aan goede zonwering denkt, denkt aan Hogenboom Zonwering. Wie aan exclusieve zonwering denkt, mag zeker aan Hogenboom Zonwering denken. Sinds kort is Hogenboom Zonwerin dealer van de exclusieve lijn zonweringen van Vantage Series. De producten uit deze lijn zijn in Nederland ontworpen en worden in Nederland gefabriceerd.

Tot de Vantage Series behoren een knikarm terrasscherm, een uitvalscherm en een verticaal screen. Deze zijn naar keuze te krijgen in drie exclusieve structuurlakken, te weten Cold Lava (antraciet-kleur), Fresh Coral (roomkleur) en Sparkling Iron (donkerzilver metallic). Structuurlak is sterk in opkomst vanwege de zeer hoogwaardige uitstraling en afwerking. 

Wie een stap verder wil gaan, kan de gekozen Vantage Series-zonwering laten uitvoeren met zijkappen in Silver Side. In plaats van in dezelfde kleur als het scherm zijn de zijdelen dan uitgevoerd in blank geborsteld aluminium, dat daarna blank is afgelakt. Een prachtig contrasterend en high-tech-effect is het eindresultaat.
Bij Vantage Series hoort een exclusieve serie doeken. Wilt u echter een doek uit één van de standaardcollecties, dan kan dat ook. Verder wordt een Vantage Series-zonwering altijd geleverd met een afstandbediende motor van Somfy, type Orea of IO. Die laatste biedt zelfs de mogelijkheid om, met aanschaf van een speciale interface, uw zonwering via uw smartphone, iPhone, iPad of tablet PC te controleren en besturen. 

Stap eens binnen bij Hogenboom Zonwering en kijk eens rustig naar de exclusieve lijn Vantage Series-producten. Meer informatie op www.vantageseries.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12