Juwelier Woudenberg: al dertig jaar op het hoogste niveau

Algemeen

MKB-voorzitter Loek Hermans (links) was één van de belangrijke gasten tijdens de viering van het dertigjarig jubileum van Juwelier Woudenberg. Rechts staat de heer Woudenberg.

DELFT – Juwelier Woudenberg, op de Markt 24/26, heeft onlangs het dertigjarig jubileum van de zaak groots gevierd. Bij de feestelijke gelegenheid was niemand minder dan Loek Hermans, voorzitter van MKB Nederland, aanwezig.

Hij speldde de heer Woudenberg de gouden herdenkingsspeld van de Nederlandse Juweliers- en Uurwerkbranche op, een onderscheiding voor jarenlang werken op een hoog niveau. Ook mevrouw Vleeskens, al vanaf het eerste begin werkzaam bij Juwelier Woudenberg, kreeg een speld. Vele Delftenaren hebben de afgelopen dertig jaren de winkel bezocht. De omgang met de klanten vindt de heer Woudenberg het mooiste aspect. Dat is dan ook een belangrijke reden dat de winkel het al zo lang uithoudt. Tijdens de feestelijke bijeenkomst konden de vele gasten een unieke Lapponia Jewelry-show bekijken. Hierbij waren ook zeer bijzondere items te zien, die normaal gesproken niet voor de verkoop bestemd zijn. Voorzitter Loek Hermans van MKB Nederland memoreerde dat kleine zelfstandigen de motor zijn van de economie. Hij prees daarom de heer Woudenberg zeer. In een tijd van grote onveiligheid is het zaak dat de Overheid hier alle aandacht op richt. Kleine, veel voorkomende criminaliteit wordt vaak onderschat. Telefoon: (015) - 212 30 35. Internet: www.juwelierwoudenberg.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12