Een totale test tijdens Toyota Winterwelkom

Algemeen

Tijdens de Toyota Testdag kunnen klanten van

DELFT – Het belooft een drukke dag te worden bij Autobedrijf Digo, al 55 jaar uw autobedrijf in deze regio. Op zaterdag 6 november kunnen alle Digo-klanten met een Toyota namelijk hun auto laten testen. Het is het landelijke Toyota Winterwelkom, maar Autobedrijf Digo geeft er toch zijn eigen draai aan. Ook Digo-klanten met een auto van een ander merk kunnen deze dag gewoon langs komen. “Ook zij hebben volgens ons, als klant van Digo, recht op een gratis veiligheidsinspectie”, aldus Joke Ditewig.

Het merk Toyota is een betrouwbaar merk. De vele klanten van Autobedrijf Digo
ondervinden dat dagelijks. Een check is echter nooit verkeerd. Om u de zekerheid
van een goede en veilige auto nog beter te kunnen waarborgen is er daarom deze Toyota Checkdag. Iedereen is op zaterdag 6 november tussen 9.00 en 16.00 uur welkom bij de vestiging aan de Reinier de Graafweg 2a. “Uw auto krijgt een professionele check-up op zestien vitale punten”, legt Ditewig uit. “Dat is vanzelfsprekend helemaal zonder kosten. 

Een prima service met dezelfde kwaliteit die u altijd van ons gewend bent.
Autobedrijf Digo is blij met zijn klanten en daarom wordt het extra gezellig gemaakt. “Het is ook mogelijk om kleine deukjes te laten restylen”, vertelt Ditewig. “Dat is alleen op de testdag bijna voor niets, slechts vanaf 25 euro per deukje. Er is een wedstrijd uitdeuken en er zijn ook vele Topdeals, onder andere op het gebied van nieuwe en gebruikte auto’s en financieringen. In de speciale winterhoek kunt u ook nog terecht voor veel magazijnaanbiedingen. Ook op het gebied van winterbanden, opslag en het wisselen van die banden.” 

Profiteer ervan, want er is veel voor weinig. Uiteraard wordt, terwijl u wacht, de inwendige mens niet vergeten. “Kinderen kunnen zich trouwens prima vermaken in de speelhoek. Er is ook een leuke prijsvraag en een kleurwedstrijd. Dus… kom gezellig langs. Genoeg activiteiten en veel gezelligheid tijdens het Winterwelkom.


Autobedrijf Digo
Reinier de Graafweg 2a
Telefoon: (015) - 515 00 00
Internet: www.toyotadigo.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12