Stembiljetten verkiezing Bekendste Delftenaar van 2013 stromen binnen

Algemeen

Editie: Week 51, Jaargang 21 |

DELFT - De redactie van uw zondagskrant Delft op Zondag wordt overspoeld met stembiljetten voor de verkiezing van de Bekendste Delftenaar. Inmiddels hebben 1607 mensen hun stem uitgebracht op één of meerdere kandidaten. Een paar tendensen worden duidelijk. Op de eerste plaats is er een aantal kandidaten dat duidelijk campagne voert om zo hoog mogelijk te eindigen in de jaarlijkse competitie. Verder is er een aantal stemmers die meerdere keren een stem uitbrengen. Dat lijkt slim, maar heeft weinig nut want als de stembussen sluiten op maandag 30 december om 00.00 uur worden de stemmen die vanaf eenzelfde IP-adres zijn verzonden, verwijderd.
De jury staat verder voor de zware taak om een aantal mysterieuze stemmen op het conto van de juiste kandidaten te schrijven. Wat te denken van Klikklak de Indiaan bij Van Renssen. Of het formulier dat op plaats één Manon, twee Harmen en drie Didi vermeldt. Verder is er een deelnemer met groot historisch besef die postuum de prijs uitgereikt wil zien aan Hugo de Groot of Willem van Oranje. Zelfs Balthazar Gerards kan op sympathie rekenen van minstens één Delftenaar.
Dagelijks stromen de stembiljetten nog binnen. Heeft u uw stem nog niet uitgebracht? U heeft tot de eerste minuut van maandag 30 december de tijd.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12