Theaternetwerk Delft opent het nieuwe seizoen

Algemeen

DELFT – Het nieuwe seizoen van Theaternetwerk Delft gaat beginnen. Zaterdag 6 november is de traditionele Seizoensopening, die dit jaar bestaat uit het mediaspektakel ‘Schijn&Werkelijkheid’. 'Schijn&Werkelijkheid' is een productiemaatschappij van succesvolle tv-programma’s en bestaat 25 jaar. Tijdens de dag wordt veel inspiratie geput uit de tv-programma’s en muziek uit de beginjaren van 'Schijn&Werkelijkheid'. Het wordt dus een dag vol jeugdsentiment en ‘oja-momenten’.

Iedereen kan zich nog opgeven voor deze seizoensopening. Overdag zijn er diverse theatrale workshops. Rond 17.00 uur kleedt iedereen zich om volgens het thema van de avond en ’s avonds, tijdens het diner, speel je zelf een rol in het 25-jarig jubileumfeest van het tv-productiebedrijf 'Schijn&Werkelijkheid'. Na het diner is er nog een spetterend feest in jaren ‘80-stijl. Het is nog mogelijk om je voor de volgende workshops op te geven: Theatraal geweld (Jeremiah Fleming), Kleinkunst (Vera Kaye), Zang (Julia Reinhold), Dans ( Dance Project), Improtheater (Soula Notos), Theatersport ( Laurens de Groot) en Koken (Edith Kookt). De kosten bedragen 45 euro, inclusief workshop, diner en feest. Kijk voor meer informatie en aanmeldingen op 
www.delft.theaternetwerk.nl. Aanmelden kan nog tot 3 november. 

Tijdens deze avond wordt ook de Gouden Netkous uitgereikt. Dat is een prijs voor een bijzondere theaterproductie van een amateurgezelschap of een bijzonder initiatief. De genomineerden zijn op de website te vinden. Er kan nog worden gestemd.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12