Een internetbesteller is sneller

Algemeen

Het team van Sparerib Line doet altijd zijn uiterste best om de bestelling op tijd bij u te laten zijn.

DELFT – Spareribs via het internet bestellen en thuis laten bezorgen. Makkelijker kan Sparerib Line aan de Hugo de Grootstraat 96 het niet maken. Met een paar muisklikken heeft u die heerlijke spareribs in huis waar de bezorgservice van Dave te Dorsthorst al jaren om bekend staat.

Heeft u geen geld op zak, betalen via iDeal is een fluitje van een cent. Uw bestelling doen via www.spareribs.nu is niet alleen voor uzelf makkelijker. Ook Sparerib Line kan op die manier een stuk efficiënter werken. Als beloning voor alle internetbestellers is er daarom in de maand oktober een aantrekkelijke actie. Een kipvleugelmenu (normaal of pittig gekruid) kost dan in plaats van 11,95 euro slechts 10 euro. 

Elke maand is er weer een nieuwe actie. En elke week wordt één internetbesteller bovendien uitverkoren: die eet de volgende keer voor hetzelfde bedrag gratis. Spareribs met diverse marinades en deel uitmakend van verschillende menu’s, maar ook kip- en varkenssaté, kip- en varkenshaas en een heleboel bijgerechten kunnen hier worden besteld. De nieuwste aanwinsten zijn de maaltijdsalades. Een maaltijdsalade rauwkost bestaat uit diverse soorten luxe sla, komkommer, tomaat, paprika, radijs, ui en stokbrood met een kuipje eigen gemaakte kruidenboter. Er is ook een ambachtelijke rundvleessalade, met verschillende opmaak als ham, kipfilet, ei, tomaat en dergelijke. 

De laatste maaltijdsalade is de kip- of tonijnsalade. De maaltijdsalades zijn er al vanaf 6,25 euro. Uw bestelling wordt vanaf 10 euro GRATIS bezorgd in Delft, Delfgauw en Den Hoorn. Voor bezorging (minimaal 10 euro) in Nootdorp en Ypenburg wordt 2,50 euro bezorgkosten gerekend. Openingstijden: woensdag tot en met zondag van 16.00 tot 21.00 uur. Telefoon: (015) - 212 48 20. Internet: www.spareribs.nu.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12