Kom ook een elektrische fiets testen bij Restaurant de Lickebaertshoeve

Algemeen

Frans Coenders (links) en Paul Willemsen klinken op de gezamenlijke Opstapdag voor elektrische fietsen bij Restaurant de Lickebaertshoeve in Maasland.

DEN HOORN/MAASLAND – Elektrische fietsen zijn tegenwoordig zeer in trek. Veel mensen vinden een fiets met trapondersteuning heel handig. Ze hebben niet langer het imago alleen voor ouderen te zijn.

Elektrische fietsen hebben tegenwoordig een zeer trendy uiterlijk. U kunt dat met eigen ogen zien tijdens de Opstapdag op zaterdag 10 juli die Paul Willemsen Rijwielspecialist (Woudseweg 6, Den Hoorn) samen met Restaurant de Lickebaertshoeve in Maasland organiseert. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom en wordt u ontvangen met een kopje koffie. Daarna wordt u de mogelijkheid geboden om een testrit op een elektrische fiets te maken. Paul Willemsen zorgt ervoor dat er vele soorten elektrische fietsen aanwezig zijn. Frans Coenders is eigenaar van de Lickebaertshoeve en klant bij de rijwielspeciaalzaak in Den Hoorn. “Hij kwam met het idee om dit te organiseren”, zegt Willemsen. “Het is een leuke manier om op een informele manier kennis te maken met dit soort fietsen en het restaurant.” De Lickebaertshoeve is een oude boerderij uit 1778, het is een Rijksmonument. “Hier staan kwaliteit en gezelligheid centraal”, zegt Coenders. “Onze gasten dineren in een ongedwongen sfeer, binnen of buiten op één van de drie terrassen.” De testdag vindt plaats in dezelfde sfeer. De boerderij staat op een prachtige locatie vlakbij de Foppenplas, in het mooie groene gebied van Midden-Delfland. “Het is een uitstekende plek om een elektrische fiets uit te proberen”, zegt Willemsen. Na de testrit kunt u bij de Lickebaertshoeve voor een kleine prijs genieten van een barbecuelunch (broodje warm vlees, saté, hamburger en dergelijke). U kunt ook meteen een elektrische fiets aanschaffen. Er is een aanbieding van 2.099 voor 1.799 euro. Bij de aanschaf van zo’n fiets krijgt u van de fietsenspeciaalzaak een fietsverzekering ter waarde van 165 euro aangeboden. “Onder de mensen die op deze dag een fiets aanschaffen verloten wij bovendien een dinercheque voor twee personen”, zegt Coenders. Restaurant de Lickebaertshoeve vindt u aan de Oostgaag 55 in Maasland (er is genoeg parkeergelegenheid). Telefoon Paul Willemsen Rijswielspecialist: (015) - 261 49 76. Internet: www.allesvoordefiets.nl.


Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12