Ontwerp zelf uw kostuum bij het Maatkostuumweekend

Algemeen

De casual-afdeling van herenmodezaak Being There is helemaal gerestyled, onder andere met hoge kasten in Amerikaans notenhout.

DELFT – De casual-afdeling van herenmodezaak Being There aan de Peperstraat 2 is compleet vernieuwd. Na een ingrijpende verbouwing is er een nieuw interieur gekomen met hoge kasten in Amerikaans notenhout.

 “De nieuwe opstelling geeft een heel ruimtelijk effect”, zegt eigenaar Guus Meeuwis. “De zaak geeft een minder volle indruk, zodat de verschillende collecties goed tot hun recht komen.” Bij Being There ‘Menswear since 1991’ vindt u casual kleding van de merken Nudie Jeans, Polo Ralph Lauren, Stone Island, CP Company, Armani Jeans, Jeckerson en Tommy Hilfiger. In de herenmodezaak kunt u terecht voor casual kleding, maar ook voor een maatpak. De winkel heeft namelijk ook een aparte kostuumafdeling. “Wij leveren maatwerk”, vertelt Meeuwis, die in de winkel samenwerkt met Reinder Molenaar. “Custom made kostuums, dus helemaal volgens de wensen van de klant. Doordat we zo’n breed aanbod hebben is er in de loop der jaren een grote vaste klantenkring opgebouwd. Er komen ook steeds meer nieuwe klanten bij.” Een sterk staaltje ‘custom made’ kunt u ervaren tijdens het Maatkostuumweekend van vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november a.s. Een speciaal weekend bij Being There waar u volledig uw eigen kostuum kunt samenstellen. “Diverse onderdelen kan men zelf uitkiezen”, legt Meeuwis uit. “De stof, de stof voor de voering, de kleur van het garen, het vilt voor de kraag en vervolgens wordt het kostuum helemaal op maat gemaakt. Alles is mogelijk, van klassiek tot vrolijk.” Heeft u belangstelling voor het Maatkostuumweekend? Maak dan een afspraak of kom gewoon langs. Bezoek ook eens de volledig vernieuwde website, binnenkort ook met webshop. Telefoon: (015) - 213 25 78. Internet: www.being-there.nl.

Fotobijschrift: De casual-afdeling van herenmodezaak Being There is helemaal gerestyled, onder andere met hoge kasten in Amerikaans notenhout.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12