Huis te koop: Van der Lelijstraat 11 III, Delft

Algemeen

DELFT – Bijna drie jaar geleden kwamen Manuel Sassenburg en Marjolein Eswilder in dit driekamer-hoekappartement wonen. Inmiddels is hun zoontje Milan er bij gekomen. Daarom hebben ze besloten naar een grotere woning te verhuizen.

Geheel gerenoveerde starterswoning in een rustige omgeving

Hun keuze is gevallen op een nieuwbouwwoning in Look-West in Den Hoorn. “Het is wel jammer in verband met deze leuke woning, maar we vonden het tijd worden met ons zoontje”, zegt Marjolein. Toen ze deze woning op de vierde woonlaag kochten was er veel aan te klussen. Dat hebben Manuel en Marjolein dan ook met hulp van bekenden gedaan. In een aantal maanden tijd is het appartement helemaal vernieuwd. Bij deze renovatie is ook de indeling veranderd, waardoor er een lekker grote woonkamer is ontstaan. “Eigenlijk is alles nieuw”, zegt Manuel.

De woonkamer is extra groot, omdat er een naastgelegen kamer bij getrokken is. De kamer is nu 30 vierkante meter. De voorkant bestaat volledig uit ramen, waardoor het in de woonkamer altijd lekker licht is. Ook is er nog een extra zijraampje. “Door de ramen heb je een mooi en weids uitzicht”, zegt Marjolein. “Er staan mooie bomen en je kunt zelfs de toren van de Oude Kerk zien.”

De woonkamer ziet er fraai uit, met luxe laminaat op de vloer, glad gestuukte wanden en plafond. Op diverse plaatsen is het plafond verlaagd en voorzien van halogeen inbouwspots. “Het is fijn om gelijkvloers te wonen”, zegt Marjolein. “We hebben ook bewust de keuken apart gelaten.”

De keuken is 3.00 bij 1.60 meter groot en modern uitgevoerd. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig. In de keuken bevindt zich in een kast de vernieuwde CV-combiketel (bouwjaar 2008). De keuken biedt toegang tot het balkon. Aan de achterzijde van het appartement zijn twee slaapkamers van respectievelijk 2.77 bij 3.64 meter en 2.55 bij 2.96 meter, waarvan er één ook toegang tot het balkon biedt. “Het is een beschut balkon door de bomen, maar het is wel aangenaam om buiten te zitten”, zegt Manuel. “In de zomer zitten we er regelmatig, vooral ook ’s avonds.”

De woning beschikt over een moderne badkamer, die voorzien is van een doucheruimte met een stortdouche en een modern strak wastafelmeubel. Er is een aparte toiletruimte met een vrijhangend closet. Het hele appartement heeft hardhouten kozijnen en het is geheel voorzien van dubbel glas. In de onderbouw is er een royale berging. “Het is een ideale starterswoning”, zegt Marjolein. “De woning is heel gezellig en dit is ook een heel aantrekkelijke buurt. Voor kinderen is er ook genoeg te doen. Achter is er een grote speeltuin en in het Hof van Delftpark is er een kinderboerderij.”

Het is een rustige wijk met ruim opgezette plantsoenen en gezellige buurtwinkels. De woonwijk grenst aan de ECO-wijk en de Hoornse Hof. Ook zijn er sportvelden in de buurt, namelijk van Ring Pass en DTB. Op de fiets ben je in vier tot acht minuten in het centrum van Delft. De bushalte is 20 meter van de voordeur vandaan.

De vraagprijs voor deze woning is € 165.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Daal Makelaardij, (015) - 212 73 00 of www.vandaalmakelaardij.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12