Veelzijdig bouwbedrijf blijft zijn afkomst trouw

Algemeen

DEN HOORN – Bouwbedrijf G.A.M. Van Leeuwen is eind 2007 onderdeel geworden van de Westlandse Bouwmaatschappij Weboma uit Wateringen. Ondanks deze verandering is er aan de identiteit van dit in Den Hoorn diep gewortelde bedrijf niets gewijzigd.

In ruim dertig jaar is Bouwbedrijf G.A.M. Van Leeuwen van een eenmanszaak uitgegroeid tot een veelzijdige en op de toekomst gerichte bouwonderneming. Het bedrijf staat sinds vorig jaar onder directie van Arjo Riedijk. Het gezicht van bedrijfsleider Theo Dijkhuizen zult u echter waarschijnlijk het meest zien. “Het bedrijf houdt zich van oudsher veel bezig met burgerwerk”, zegt hij. “Nog steeds nemen die werkzaamheden een belangrijke plaats in.” 

Een paar voorbeelden kunnen goed duidelijk maken waartoe Bouwbedrijf G.A.M. Van Leeuwen allemaal in staat is. “Tussen de oude bebouwing van de Trompetstraat in Delft hebben wij nieuwbouw ingepast”, zegt Dijkhuizen. “Aan de Nieuwe Plantage in Delft hebben we een mooie particuliere woning gerealiseerd. Momenteel zijn we bezig met de bouw van bungalows aan de Kerkmeesterstraat in Delfgauw en aan de Lotsweg in Den Hoorn realiseren wij een bedrijfsgebouw, een veldschuur en een woning. In opdracht van VOM Delft, bestaande uit de Gemeente Delft en woningcorporatie Vestia, gaan wij straks ook twee woningen in de Kromstraat compleet renoveren. 

Wellicht wordt deze opdracht nog uitgebreid naar vijf woningen.” Voor Bouwbedrijf G.A.M. Van Leeuwen maakt het dus niet uit of het gaat om een klein of groot werk. Onderhoudswerk of het plaatsen van een dakkapel is bij het bedrijf in even vertrouwde handen als de bouw van een bedrijfshal, de renovatie van een historisch pand, de bouw van een betonnen brug of de bouw van een woonhuis. Door uw bouw- of verbouwproject bij Bouwbedrijf G.A.M. Van Leeuwen in handen te geven, bent u van het begin tot het einde ‘verzorgd’. Met zijn kennis en ervaring kan het bedrijf voor u bouwvergunningen aanvragen, contacten onderhouden met architecten, constructeurs, makelaars en de notaris, maar ook is het bijvoorbeeld in staat de wirwar aan Overheidsbepalingen te interpreteren. Behalve op ruim een twintigtal ter zake kundige medewerkers in eigen dienst kan Bouwbedrijf G.A.M. van Leeuwen een beroep doen op solide, betrouwbare onderaannemers.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12