Korte sportberichten...

Trimloop bij AV’40 
DELFT - AV’40 organiseert op zondag 7 februari a.s. de Delftse Houtloop over de volgende afstanden: 1 kilometer op de atletiekbaan voor de jeugd tot en met 12 jaar, start 10.30 uur, deelname is gratis. De 3,5 kilometerloop start om 10.55 uur, de 7 en 14 kilometerloop starten beiden om 11.00 uur en deelname kost 2 euro. De trimloop wordt gehouden door de Hertenkamp en de Delftse Hout. Parkeer-, kleed- en douchegelegenheid zijn aanwezig. AV’40 is gelegen aan de Sportring12 in Delft, achter de Sporthal Brasserskade. Bel voor meer informatie Gerard Aarts via telefoonnummer 015 - 256 54 53 of kijk op de website www.av40.nl.


KrokusCross over een bikkelzwaar parcours
DELFT - AV De Koplopers organiseert op zaterdag 20 februari a.s. de KrokusCross. Deze veldloop zal plaatsvinden op het bikkelzware, maar ook schitterende parcours van de OliebollenCross achter de IKEA. Tijdens de KrokusCross zal tevens het Nederlands Studenten Kampioenschap Cross gehouden worden. Een ronde is ongeveer 2300 meter. Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro. Aan het Studenten Kampioenschap, dat voor het laatst in 2002 in Delft is geouden, doen studenten uit heel Nederland mee. De KrokusCross is echter niet alleen bedoeld voor studenten, maar juist voor iedereen. Werkelijk iedereen kan meedoen en de organisatie hoopt er weer een mooi en sfeervol crossevenement van maken. Wie mee wil doen kan zich aanmelden via het e-mailadres studenten.koplopers@gmail.com.Praten met politici over sport
DELFT - In de aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart a.s. nodigt de Sportraad van Delft iedereen uit voor een sportpolitieke Forumavond. Die wordt maandag 8 februari a.s. vanaf 20.00 uur gehouden in Wijkcentrum de Vleugel aan de Aart van de Leeuwlaan 4 in Delft. De thema’s hebben tot doel om inzicht te krijgen in de sportieve standpunten van de verschillende politieke partijen in Delft en de kansen die sport biedt om tot lokale vernieuwingen en verdere ontwikkelingen in Delft te komen. In verband met de zaalinrichting verneemt de organisatie graag zo snel mogelijk wie aan deze forumavond mee wil doen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Roel Swaap via het e-mailadres
crmswaap@ziggo.nl.


DAS heren paken eerste winst na Kerstreces
DELFT – DAS-coach Dennis Wittenberg had onlangs in Delft op Zondag laten optekenen dat, als de DAS-heren willen promoveren naar de eerste divisie, er per wedstrijd meer dan 80 punten dienden te worden gemaakt. De spelers van DAS pakten dat vorig weekend direct op: in de eerste wedstrijd na de Kerst werd er knap met 84-50 gewonnen van het zeer matig spelende Oegstgeest.

Heren van Ring Pass slepen zaaltitel binnen
Onder leiding van Frank Fijen heeft het eerste mannenteam van Ring Pass promotie naar de op één na hoogste districtklasse afgedwongen. Het kampioenschap in de zaal werd binnengesleept, waardoor vanaf volgend jaar de Delftse mannen zijn te bewonderen in de 1e klasse. Ook de laatste twee wedstrijden zullen er toe doen, mocht er namelijk niet verloren worden van respectievelijk Bodegraven en Aeolus, dan wordt Ring Pass kampioen zonder één verliespartij.

Delftse voetballer op straat na faillissement HFC Haarlem
Het faillissement van Jupiler League-club HFC Haarlem heeft ook gevolgen voor Roel de Graaff. De ex-speler van DHC vertegenwoordigde de clubkleuren van de voormalig rode lantaarndrager van de Nederlandse Eerste Divisie, maar kan nu op zoek naar een nieuwe club. Eerder die week wees De Graaff een avontuur in Azerbeidzjan af, hij was niet onder de indruk na een stage bij FK Qäbälä.

Jonge talenten lopen stage bij Sparta
De Regionale Voetbaltrainingen, die vanuit de KNVB georganiseerd zijn, zijn voor twee talentvolle voetballers uit de DHC-jeugd bijzonder goed uitgepakt. Het afgelopen half jaar kregen Dariem Hennep, Jayden Bergwijn en Quinten van der Kraaij training van jeugdtrainers uit het betaalde voetbal. Voor de twee laatstgenoemden leverde dat inmiddels een stage op bij de jeugdopleiding van het Rotterdamse Sparta.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1