De nieuwste zomergidsen 2011 stromen weer binnen

Algemeen

Het team van Globe Reisburo van Staalduinen adviseert u graag over uw komende zomervakantie. Van links naar rechts Sandra en Denise, die samen met Miranda het team vormen.

DEN HOORN - Globe Reisburo van Staalduinen aan de Dijkshoornseweg 33a heeft een ruim aanbod met gidsen voor 2011 in de schappen liggen.

Of het nu gaat om uw komende zomervakantie, een wintersportreis, een wereldreis of om zo maar een shortbreak, Globe Reisburo van Staalduinen helpt u graag op weg. Het loont de moeite om dit jaar vroeg te boeken. Veel reisorganisaties (vooral vliegreizen, binnen en buiten Europa) zijn gestart met het geven van flinke kortingen voor vlugge beslissers. De beste garantie voor een geslaagde vakantie. Met een prijsvergelijking tussen de diverse touroperators zoekt het team voor u de goedkoopste prijs. Extra informatie uit Toeristiek kan Globe Reisburo van Staalduinen u toesturen via de e-mail. Toeristiek is onafhankelijk, objectief, gedetailleerd en actueel en verschaft heel veel informatie over uw accommodatie, de ligging en dergelijke.

Nieuwsbrief
Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes, speciale aanbiedingen en last minutes, meldt u zich dan via de website aan voor de nieuwsbrief. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom bij Globe Reisburo van Staalduinen in Den Hoorn voor een persoonlijk advies en een reis op maat. Telefoon: (015) - 251 10 55. Internet: www.globereisburo.nl/denhoorn. Email: denhoorn@globereisburo.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12