Gratis slipcursus bij aankoop van een occasion bij Kia Van Leeuwen

Algemeen

Een slipcursus is educatief, opwindend en hartstikke leuk en u stapt voortaan beter voorbereid in uw auto.

DELFT – Bij Kia Van Leeuwen staat momenteel een groot aantal geselecteerde occasions. Een prima gelegenheid om voordelig een uitstekende auto te kopen. U krijgt er in deze actieperiode bovendien een attentie bij.

Deze attentie is een slipcursus voor twee personen van Traffic Control in Moordrecht. Een slipcursus is educatief, opwindend en hartstikke leuk. Bovendien stapt u na het volgen van een slipcursus bij Traffic Control beter voorbereid in uw auto. U leert op de juiste manier reageren, wanneer u met uw auto in de slip dreigt te raken. Bovendien is het een gezellig uitje, afwisselend en origineel. De bedreven instructeurs van Traffic Control bewaken voortdurend de veiligheid als u over de slipbaan zwiert. “Het grote succes van Kia maakt dat wij een grote keuze in betrouwbare occasions hebben”, zegt Marien van Leeuwen. “Wij willen hier de consument graag van laten profiteren.” 

U bent al eigenaar van een fraaie occasion vanaf 5.000 euro. Er is een grote keuze en de prijzen lopen tot 20.000 euro. Alle occasions zijn van de Kia Top Selectie, zijn APK-gekeurd, voldoen aan de BOVAG-normen en hebben een ruime garantie. Kom dus zeker langs bij Kia Van Leeuwen, koop een fraaie occasion en krijg er meteen een slipcursus bij (vraag naar de voorwaarden). 


Kia Van Leeuwen
Schieweg 53
(015) 2560879
www.kia-delft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12