Visliefhebbers kiezen voor restaurant Den Blaeuwen Snoeck

Algemeen

Eigenaar Pim van der Burg van visrestaurant Den Blaeuwen Snoeck werkt met de beste leveranciers, zodat u altijd de meest verse vis op uw bord krijgt.

DELFT - Den Blaeuwen Snoeck aan de Verwersdijk 14 is één van de weinige puur in vis gespecialiseerde restaurants in Delft. Het restaurant van Pim van der Burg en zijn vrouw Christine, dat inmiddels twintig jaar bestaat, heeft in die periode een trouwe vaste klantenkring opgebouwd.

Chefkok Gunter Liebmann weet de liefhebbers van vis altijd weer met nieuwe visgerechten te verrassen. In Den Blaeuwen Snoeck kan men ook hele vis bestellen, zoals een hele zeebaars, zeetong, tarbot of dorade. Momenteel zijn ook Zeeuwse mosselen erg in trek. "Bij ons kan in principe alles worden besteld, ook al staat het niet op de kaart", zegt Van der Burg. "Bijvoorbeeld oesters of kreeft, of een plateau fruits de mer, maar dan moet men wel even een dag van tevoren bellen. We werken trouwens ook steeds meer met duurzaam gekweekte vis, zo kunnen we onze gasten altijd een constante kwaliteit bieden. Vaak bestelde gekweekte vis is onder andere zeebaars en baramundi." Het restaurant probeert zich zo veel mogelijk aan de Viswijzer te houden. Op dit kaartje ( creditcardformaat ) staat precies aangegeven welke vissoorten op dit moment beter wel of juist niet besteld kunnen worden. Het is een goede manier om de visstand van diverse soorten op peil te houden. U kunt een Viswijzer bestellen via www.noordzee.nl en www.viswijzer.nl. Den Blaeuwen Snoeck is dagelijks geopend van 17.00 tot 22.30 uur (dinsdag gesloten ). Telefoon (015) - 213 88 50 en internet http://www.denblaeuwensnoeck.nl Bezoek het restaurant ook tijdens Ontdek Culinair Delft ( zie www.ontdekculinairdelft.nl ).


Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12