Bedrijven en bedrijfjes verspreid over de hele wijk

Algemeen

De wijk Tanthof heeft met twee winkelcentra een ruim winkelaanbod.

DELFT – Verspreid over heel Tanthof vind je kleine en grotere ondernemingen. Bedrijven en bedrijfjes die allemaal actief zijn in hun eigen branche.

Maar ze hebben allemaal ook hetzelfde doel voor ogen: de bewoners van de wijk Tanthof zo goed mogelijk bedienen. Al deze ondernemingen hebben namelijk een belangrijk aspect gemeen. Doordat ze zo ‘dicht bij huis’ gevestigd zijn, hoeven Tanthof-bewoners niet helemaal naar de stad. Ze kunnen gewoon terecht in hun eigen woonomgeving. Het aanbod kan dan ook met recht veelzijdig genoemd worden. U kunt bijvoorbeeld in Tanthof naar de kapper om uw haar te laten knippen volgens de laatste haartrend. 

Bent u aan het klussen in huis? Ga dan naar de Houtmarkt/aannemingsbedrijf voor alle benodigde materialen. Pakt u het wat groter aan, bijvoorbeeld met een aanbouw of dakkapel, dan verdient het aanbeveling aan te kloppen bij het Bureau voor Bouwadvies in de wijk. Problemen met de leidingen in huis, de cv of de riolering zijn nooit leuk. Gelukkig kunt u altijd rekenen op de hulp van het technisch installatie- en montagebedrijf. In de supermarkt doet u uw boodschappen en omdat het niet veel tijd en moeite kost, loopt u ook gelijk even langs de bakker. Hondenbezitters kunnen zelfs hun huisdier laten trimmen. Tanthof kent twee winkelcentra, kom daar maar eens om in een andere wijk. Behalve deze winkels en bedrijven vindt u er bijvoorbeeld ook een drukkerij en een onderneming voor computerborduren (voor kleding met leuke opschriften). Tanthof is een groene wijk. Vele bewoners zijn de trotse bezitter van een tuin. Bij het gespecialiseerde bedrijf voor tuinaanleg kunt u uw droomtuin laten ontwerpen en aanleggen. Een betrouwbare tuinpartner dus.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12