Veel gekker moet het niet worden 4 juli

Algemeen

Politie Haaglanden hield woensdag tussen 19.00 en 22.00 uur een snelheidscontrole op de A4. Twee Hagenaars van 24 en 27 jaar en een 37-jarige man uit Pijnacker raakten hierbij hun rijbewijs kwijt. Ze reden meer dan 50 kilometer per uur te hard. 

Bij een aanrijding op de kruising van de Rotterdamseweg met de Van Barenstraat raakte woensdag 30 juni een 26-jarige man gewond. Rond 21.15 uur wilde een 40-jarige Rotterdamse automobilist vanaf de Rotterdamseweg afslaan in de richting van de Van Barenstraat. Hij zag de Delftenaar – die eveneens op het parallel gelegen fietspad fietste – over het hoofd. Die kwam ten val en brak daarbij vermoedelijk zijn heup of bovenbeen. 

Diverse hulpverleningsvoertuigen van de Brandweer, GGD en Politie Haaglanden kwamen dinsdag om 08.30 uur in actie bij een gecompliceerd ongeval op Rijksweg A4 ter hoogte van Den Hoorn. Bij het ongeval waren verschillende voertuigen betrokken en raakten enkele personen gewond. De GGD vervoerde twee slachtoffers van 18 en 24 jaar oud naar het ziekenhuis. Om 11.30 uur werd de Rijksweg weer vrijgegeven. De Politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval. Van één bestuurder, een 24-jarige Hagenaar, werd het rijbewijs ingevorderd. 

Op de kruising van het Bosboom Toussaintplein met de Voorhofdreef vond dinsdagochtend een aanrijding plaats waarbij een 20-jarige man uit Delft gewond raakte. Rond 10.20 uur wilde hij op zijn fiets de Voorhofdreef oversteken. Een 72-jarige automobilist uit Delft stak op dat moment ook de Voorhofdreef over en zag de fietser over het hoofd. Bij de aanrijding kwam de fietser met zijn gezicht op het stuur terecht en raakte hij enkele tanden kwijt. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. 

Dankzij oplettende bewoners van de Jordaniëstraat in Delft hielden Politieagenten dinsdagmorgen een 24-jarige man uit Leeuwarden aan op verdenking van een poging tot woninginbraak. Rond 11.15 uur belden verschillende bewoners de Politie omdat een man zich verdacht ophield bij een woning in hun straat. Agenten gingen direct een kijkje nemen. De slotplaat bleek al van de deur van de woning verwijderd te zijn. Bij het zien van de agenten zette hij het op een lopen. Er ontstond een achtervolging te voet, waarbij de man op de Libanonstraat tegemoetkomende agenten in de armen liep. Hij werd ingesloten op het Politiebureau. 

Een 53-jarige vrouw uit Den Hoorn raakte maandag gewond toen ze met haar fiets ten val kwam in de bussluis op de Buitenwatersloot. Ze reed rond 19.00 uur op de Buitenwatersloot per ongeluk met haar fiets over de hobbels van de bussluis. Ze kwam daarbij ten val, liep een hoofdwond op en werd voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12