De vernieuwde Terios: dezelfde kwaliteit en een sportiever uiterlijk

Algemeen

De vernieuwde Daihatsu Terios is nu verkrijgbaar bij Auto Nassau. Patrick van den Berg voorziet u graag van advies.

DELFT – De Daihatsu Terios is vernieuwd. De SUV is op diverse punten aangepast en heeft een wat sportiever uiterlijk gekregen. Vanaf heden staat de vernieuwde Terios bij Auto Nassau in de showroom.

De Terios is compact en wendbaar, ideaal voor het drukke stadsverkeer. Maar het is niet voor niets een SUV. De Terios heeft ook alles in zich om eens lekker van de gebaande paden te wijken. “Het is een leuke, sportieve auto die veel rijgenot biedt”, zegt Patrick van den Berg van Auto Nassau. “De kwaliteit was al goed, maar optisch is de Terios nu op diverse plaatsen ten goede veranderd.” 

De vernieuwde Terios kan geleverd worden met 2- of 4-wheel drive. Een automaat is leverbaar. “De auto heeft zeer veel binnenruimte en de bestuurder heeft een hoge zit”, gaat Van den Berg verder. “Het gaat echt om topkwaliteit, nog echt in Japan gemaakt.” 

De vanafprijs van de vernieuwde Terios is 18.999 euro. Besluit u over te gaan tot de aanschaf van dit model, dan maakt u kans op 200.000 kilometer gratis onderhoud. Er zijn namelijk bijna 200.000 Daihatsu’s verkocht in Nederland. De koper van de enige echte 200.000ste Daihatsu kan de prijs tegemoet zien. “Bij ons is nu ook de speciale Summer Sale-actie begonnen”, zegt Van den Berg. “Die houdt in dat de kopers van een nieuwe Daihatsu geen kosten rijklaar hoeven te betalen. Dat kan wel oplopen tot 530 euro. De actie duurt tot en met 31 augustus, maar wees er snel bij, want op is op.” 

Bij Auto Nassau verloopt de verkoop van de Cuore nog steeds uitstekend. Dit kleine model is een echte verkoophit. De auto heeft dan ook veel voordelen. Ondanks de compactheid biedt de Cuore ruimte aan vier volwassenen. De Cuore is heel zuinig, want heeft een verbruik van 1 op 23,7. Voor dit model hoeft geen Wegenbelasting te worden betaald. “Bij ons kan men ook altijd terecht voor onderhoud en reparatie aan alle andere merken auto’s”, zegt Van den Berg. “Het is belangrijk ook goed op het onderhoud van de airco te letten. Op tijd onderhoud is belangrijk. Je hebt er dan optimaal genot van, maar voorkomt er ook onverwachte hoge kosten mee.”
Redenen genoeg om snel een bezoek te brengen aan Auto Nassau, de enige Daihatsu-dealer van Delft en omstreken. 


Auto Nassau
Lagosweg 9
(015) - 256 87 79
www.auto-nassau.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12