Set in Motion: voor stimulering van sport

Algemeen

Erwin van Es en Frank Meijer zijn twee ervaren sportmensen met een evenementenbureau dat is gespecialiseerd in sportieve evenementen.

DEN HOORN – Set in Motion is een nieuw evenementenbureau, gespecialiseerd in het organiseren van sportieve evenementen. Het bureau aan de Woudselaan 2 in Den Hoorn heeft een grote sport- en speluitleen.

Het bureau is actief in de stimulering van sport. Daarnaast heeft Set in Motion een breed aanbod van arrangementen. Hierbij valt te denken aan een 9 meter hoge mobiele klimmuur, mobiele lasergaming, Wii-gaming, trampoline springen, panna-voetbal en buitensportactiviteiten. Set in Motion bestaat uit twee ervaren sportmensen, namelijk Erwin van Es en Frank Meijer. Zij hebben de handen ineengeslagen. Erwin werkte na het CIOS veertien jaar als bedrijfsleider voor een sportorganisatiebureau. Hij loopt al een aantal jaren met het idee om zelfstandig een onderneming te starten. Frank Meijer komt uit een ondernemersfamilie, die na het CIOS en de opleiding sportmanagement vijf jaar als projectleider werkte bij een sportorganisatiebureau. Samen staan ze voor een mooie uitdaging, die ze dan ook met veel inzet en enthousiasme zullen oppakken. Voor alle overige uitleg en informatie over de arrangementen kunt u terecht op de website www.setinmotion.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12