Heerlijk warme voeten? Geen probleem

Algemeen

DELFT – The Footwear Company aan de Gasthuislaan 103 is hèt adres waar comfort centraal staat. Dat is heel prettig, zeker nu het koud is. Nooit meer koude voeten met de Home Shoes van Barts of de Croc Mammoth. Hoe armoedig is het niet om thuis met koude voeten rond te lopen?

Dat hoeft nu niet meer, want met de Home Shoes of de Mammoth worden uw voetjes heerlijk warm. De Home Shoes van Barts zijn extra dikke sokken met een verdikte slijtzool. Deze slijtzool is voorzien van een antisliplaag, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om bijvoorbeeld op de trap uit te glijden. En wilt u eens lekker languit op de bank liggen, dan kunt u de Home Shoes gewoon aan houden. 

De Home Shoes zijn gemaakt van de mooiste wolsoort, namelijk Merino Wol. Deze wol is warmer dan gewone wol, ademt beter en kriebelt niet. Merino Wol is warm en vriendelijk voor elke voet. Hoewel de vrouw over het algemeen eerder last heeft van koude voeten zijn de Home Shoes ook gemaakt voor de man. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren en in drie maatbogen: 36 t/m 39; 40 t/m 42 en 43 t/m 46. De Home Shoes kosten slechts 19,99 euro. Een leuk Kerstcadeau! 

Over één ding zijn de meeste gebruikers het wel eens: de Crocs Mammoth zijn niet de meest charmante pantoffels, maar wel de warmste en wellicht de meest comfortabele. Het comfortabele vachtje geeft nog eens extra warmte. En dat laatste zullen uw koude voeten wel waarderen. De Crocs Mammoth zijn er niet alleen in volwassen maten, maar ook in kindermaten. Voor kinderen zijn ze leverbaar in drie kleuren en van maat 23 t/m 35. Bovendien zijn de kinder Mammoth in de maand december flink afgeprijsd: van 39,95 voor 29,95 euro. De volwassen Crocs Mammoth kosten 49,95 euro. Als u warme voeten wilt, moet u dus beslist bij The Footwear Company langs! Telefoon: (015) - 213 36 72. Internet: www.thefootwearcompany.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12