Van bouwbedrijf naar makelaarskantoor naar Bergklis.nl

Algemeen

DELFT – Een nieuwe frisse uitstraling, maar zeker niet het goede dat je hebt overboord gooien. Dat stond centraal bij de overgang van Makelaarskantoor Van den Berg & Van der Klis naar het moderner ogende en klinkende Bergklis.nl.

De toevoeging ‘De Ware Makelaar’ achter deze nieuwe naam duidt nog steeds op het gedegen karakter van dit sinds 1970 in Delft opererende makelaarskantoor. “We hebben veel positieve en enthousiaste reacties gehad op de naamswijziging en onze nieuwe huisstijl”, zegt makelaar/taxateur Ko van de Beld. “We zijn nu weer helemaal toegerust op de moderne tijd, met onder andere ook een geheel vernieuwde website.” 

Speciaal ter gelegenheid van de koerswijziging werd een slagzinwedstrijd uitgeschreven, waarvan de prijsuitreiking onlangs plaatsvond. Tien mensen die de zin ‘De Ware Makelaar staat…’ op een originele manier hadden afgemaakt, verdienden een fraaie designlamp van Benno Premsela. “Zowel klanten als hopelijk toekomstige klanten behoorden tot de winnaars”, aldus Van de Beld. Van den Berg & Van der Klis begon bijna een eeuw geleden als bouwbedrijf. In de loop der jaren bouwde het bedrijf in Delft onder andere het Grotius College, het Belastingkantoor en vele woningen. Toen Van den Berg Sr. veel voor banken ging taxeren, groeide deze activiteit geleidelijk uit naar een volwaardig makelaarskantoor. Met de recente naamswijziging is een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan een lange historie. Maar de naam is echt het enige wat verandert: Bergklis.nl, gecertificeerd en aangesloten bij de NVM, blijft een gedegen adviseur als u een huis zoekt of een huis wilt verkopen. Kortom: De Ware Makelaar. Kijk ook op www.bergklis.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12