Afbeelding

Filmploeg SBS6 maakt opnames bij Koolschijn

Algemeen

Editie: Week 13, Jaargang 22 |

DELFT - Een filmploeg van SBS6 maakte vorige week donderdag opnames in de showroom van Koolschijn aan de Rotterdamseweg 352 in Delft. Dit deden ze voor het nieuwe woonprogramma ‘Alles over Wonen’.

Elke zondagmiddag nemen Anouk van der Kooijk en Jeroen Smits de kijker mee naar de nieuwste woontrends. Ze zijn bij Koolschijn uitgekomen om de opnames te maken omdat daar een zeer fraaie opstelling gepresenteerd wordt van het nieuwste op keukengebied, namelijk de Riverdale Keuken. Het vertrekpunt voor het ontwerp van deze keuken was de basis van elke Riverdale collectie; de houten producten met een witte, naturel of zwarte finish. Ook de eigentijdse romantische stijl met een stoer tintje komen duidelijk naar voren. Heel vernieuwend zijn de vierkante keukenkastjes met een maat van 78 bij 78 centimeter die je nergens anders ziet. Het Riverdale-hartje wordt ook gebruikt en is terug te vinden in de grepen of deuren. Bij de tv-opnames werd er gekookt door Madri Gerber, een Zuid-Afrikaanse sterrenkok, dus het is zeker de moeite waard om de uitzending te bekijken. Het programma wordt uitgezonden op zondag 30 maart van 16.00 uur tot 16.30 uur en wordt zaterdag 5 april van 15.30 uur tot 16.00 uur herhaald. Uiteraard is iedereen welkom in de showroom van Koolschijn om deze keuken te bewonderen.

Plannen
Heeft u plannen om te gaan bouwen, verbouwen of uw woning opnieuw in te richten? Dan is het een aanrader om Koolschijn, een familiebedrijf met twee vestigingen in Delft, een bezoek te brengen. Al een mensenleven lang is Koolschijn in Delft een begrip in de bouwwereld. Koolschijn biedt sinds 1920 alles voor het bouwen en inrichten van een woning, van fundering tot schoorsteen kan men hier terecht. Van de modernste keukens, badkamers, tegels en open haarden aan de Rotterdamseweg tot bouwmaterialen, hout, plaatmateriaal, ramen, deuren, parket, laminaat en gereedschappen aan de Cyclotronweg. Het assortiment is uitgebreid met een buitenafdeling, waar een schitterende presentatie keramische tuintegels te bekijken is.
Koolschijn is de grootste  SieMatic-dealer van Zuid-Holland en heeft verschillende acties. Voor bezoekers van de showroom aan de Rotterdamseweg 352 in Delft zijn er een aantal heel bijzondere. Tot en met 30 juni van dit jaar profiteren kopers van de populaire greeploze S-2 keuken van 25 procent korting op SieMatic. Kopers van een Koolschijn huismerk keuken krijgen bij aankoop van negen kasten de tiende kast naar keuze cadeau. Dat mag de duurste kast uit de collectie zijn. Er zijn ook een aantal showroomkeukens, badkamers en open haarden die met grote kortingen uitverkocht worden. Zie voor meer informatie de website www.koolschijn.nl of mail naar info@koolschijn.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12