Even bellen met... Mark Labrand

Algemeen

De Radio-dj en voormalig Pijnackernaar bereikte vorig weekend samen met zijn collega’s van Radio 538 de finale van het tv-programma Let’s Dance. Met hun uitvoering van Lady Marmelade overtuigden ze de jury èn het publiek.

- Gefeliciteerd. Hoe was het om verkleed als vrouw te moeten dansen?
“Uiteindelijk was het echt fantastisch. We kwamen steeds meer over de make-up en de kleding te weten. Dat wordt echt een hel, dacht ik toen. Maar als ik het in m’n eigen kleding had moeten doen was ik, denk ik, wel meer nerveus geweest. Nu was ik alle schaamte al voorbij, nog voordat we aan het optreden begonnen.”

- Hebben jullie nog veel moeten oefenen?
“We hebben echt keihard getraind. Drie dagen lang hebben we in sessies van vijf uur de act geoefend. De dj’s die meededen wonen bij elkaar in de buurt, dus we hebben ’s avonds ook nog bij elkaar thuis geoefend. Met vrouwenkleding aan, ja.”

- Wat was, denk je, het geheim achter jullie act?
“Dat kwam door het entertainment-gehalte. We kwamen om de mensen te vermaken en dat is echt wel gelukt. De verrassing van Jeroen Nieuwenhuize om Albert Verlinde even persoonlijk te nemen werkte ook goed. Maar het kwam vooral door het entertainment dat we brachten en door hoe we eruit zagen. Daardoor staan we zaterdag 17 oktober in de finale.”

- Vind je het jammer dat je dit, toen je nog bij Stads Radio Delft werkte, niet met je collega’s hebt gedaan?
“Haha, nee. Ik heb er nooit zo over nagedacht, maar ik zie nu wel weer wat mensen voor me. Ik vind het leuker om dit met m’n huidige collega’s te doen.”

- Had het er wel leuk uitgezien?
“In mijn tijd bij Stads Radio Delft werkten er veel mannen die ook op mannen vielen. Ik denk dat ik me daar wat onprettiger bij had gevoeld, ook al waren het stuk voor stuk goede collega’s.”

- Wat verwacht je van de finale?
“We gaan dezelfde act doen, maar uiteraard weer met een speciale verrassing.” (JN)


Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12