Nieuw in Delft

Algemeen

Bedrijf: Content Power Ondernemer: Willem van Valkenburg Locatie: Burgwal 47 Bemiddeld door: Björnd Makelaardij

-Wat zijn de kernactiviteiten?
Wij ontwikkelen sinds 2001 websites voor bedrijven en instellingen. Wij bieden onder andere professionele websites gericht op MKB'ers via www.website247.nl. Daarnaast maken wij ook geavanceerde websites met webshops, intranets en koppelingen met andere systemen. 

Voor alle websites maken wij gebruik van ons gebruiksvriendelijk beheersysteem.
Enkele klanten van ons zijn Verkiezing Speelgoed van het Jaar, Badhotel Scheveningen, NEVI en de vijf stichtingen voor Bevolkingsonderzoeken voor borstkanker en baarmoederhalskanker.

-Wat vind je van deze locatie?
Wij hebben van te voren een wensenlijst opgezet. Daarbij kwam naar voren dat onze voorkeur is om in of nabij de binnenstad van Delft te zitten, in een inspirerende omgeving. Die hebben wij gevonden in deze locatie op de Burgwal. Het is een fraai oud gebouw met moderne voorzieningen. Doordat de ruimte leeg stond, konden we er ook meteen in.

-Wat vind je van Delft als ondernemersstad?
Als stad heeft Delft veel wat wij als ondernemer willen hebben: technologische instellingen, studenten en een gezellige binnenstad. De bereikbaarheid en de ondernemersvriendelijkheid kunnen nog wel beter. Met de gemeentelijke bezuinigingen en het linkse Stadsbestuur zal dit helaas niet verbeteren.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12