Introductiedag nagelstyling bij MF Nailcosmetics

Algemeen

De zussen Merel en Fleur van MF Nailcosmetics ontvangen u graag tijdens de speciale introductiedag en de Open Dag in hun nagelstudio.

DELFT - Bij MF Nailcosmetics aan de Papsouwselaan 1e wordt op zaterdag 20 november een introductiedag gehouden. “Het wordt een bijzondere introductiedag”, zegt Merel. “Voor iedereen die het leuk vindt om nagelstyliste te worden.” Haar zus Fleur vult aan: “We doen regelmatig zo’n introductiedag, bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het vak nagelstyling.

Die krijgen een goed inzicht van wat er nu allemaal te leren valt op het gebied van nagelstyling. Ik doe dat door middel van een powerpoint-presentatie en er zijn de hele dag demonstraties in gel- en acrylnagels. Iedereen leert dan het verschil tussen de verschillende systemen waar je een opleiding in kunt doen.” Bij MF Nailcosmetics lopen de opleidingen uiteen van een ééndaagse tot een dertigdaagse opleiding. De korte opleiding is bedoeld voor mensen die zelf hun nagels willen verzorgen. Een professionele opleiding tot nagelstyliste is vanaf tien lesdagen. Hierna kun je deelnemen aan het landelijk examen. Wie slaagt krijgt een diploma en een deurschildje dat laat zien dat je erkend nagelstyliste bent. “Tevens kun je diverse workshops bij ons volgen, onder andere nail art, frezen, airbrush, wimperverlenging, voetverzorging en dergelijke”, zegt Merel. Voor meer informatie ben je van harte welkom op de introductiedag op zaterdag 20 november van 10.00 tot 15.00 uur. Je kunt gedurende de hele dag binnenlopen. Maar dat is nog niet alles, want op zondag 21 november houden de zussen Merel en Fleur een Open Dag voor nagelstylistes. Maar natuurlijk is iedereen welkom. Tijdens de Open Dag worden er diverse demonstraties gegeven. Penney Pruymboom geeft een demonstratie in stiletto met gel en nail art. Wendy Pruymboom laat airbrush aan bod komen. Monique van Riet laat zien hoe je met prestige-acryl een nagelbedverlenging moet creëren en soak off-gel met de nieuwste techniek easy french wordt gedemonstreerd door Sjia Grootveld. Om de dag extra aantrekkelijk te maken, geldt er een korting van 20 procent op het hele assortiment en zijn er diverse aanbiedingen. De Open Dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: www.mfnailcosmetics.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12