Het levensverhaal van Martin Stoelinga in boekvorm

Algemeen

Erhard Soeterbroek van Telstar Uitgeverij & Media overhandigt het net van de pers gerolde boek aan hoofdpersoon Martin Stoelinga.

DELFT - ‘Nooit saai… altijd wat’. Dat is de treffende door Tineke Zwartjens bedachte titel van een vorige week verschenen boek met het levensverhaal van Martin Stoelinga. Het boek telt 212 bladzijden, vol met mooie verhalen en foto’s over en van deze veelzijdige en markante Delftenaar.

Het leven van de op 3 mei 1943 geboren Martin Stoelinga heeft veel kanten. Hij is actief geweest in de voetballerij, in de wereld van de muziek en het entertainment, in het bedrijfsleven en niet te vergeten in de lokale politiek. Het boek is grafisch vormgegeven, gedrukt en uitgegeven bij Telstar Uitgeverij & Media in Pijnacker. Het is voor 24 euro te koop in de boekhandels in Delft en omgeving en bij Sporthuis Ruisch in de Choorstraat 2 in Delft. De officiële presentatie van het boek is op zondag 13 december a.s. bij Sporthuis Ruisch. De bekende Delftse musicus Polle Eduard zal dan het eerste exemplaar in ontvangst nemen uit handen van Martin Stoelinga.


Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12