Radio 538 Limo Lunch bij KPS Delft

Algemeen

De groep collega’s van KPS Delft die deze week van de Limo Lunch van Radio 538 mochten genieten. Derde van links staat Lex Leunisse.

DELFT – Deze week kwam er een Limo het terrein van KPS Delft aan de Rotterdamseweg 388 op gereden. Het was een Hummer van Radio 538 en het bezoek was speciaal bedoeld voor Lex Leunisse. Hij had meegedaan aan een belspel van 538 DJ Jens Timmermans. Hierbij moest hij een vraag beantwoorden. Met zijn goede antwoord won hij de Limo Lunch van Radio 538. Hij mocht zeven collega’s meenemen.

Het was nog wel even een probleem, want iedereen van KPS Delft wilde natuurlijk wel een rondrit in de Limo. Uiteindelijk heeft Lex besloten dat er lootjes getrokken zouden worden. Na wat onderling geschuif is het uiteindelijk een leuke groep geworden die deze week in de Limo door Delft reed. Vanaf het terrein werd de Limo, behalve door vele collega’s, ook uitgezwaaid door de ouders van Lex. Die waren hiervoor speciaal uit Numansdorp gekomen. Ze maakten een rit van een uurtje en ondertussen konden ze van een lekkere lunch genieten. De foto’s van het bezoek aan KPS Delft zijn binnenkort te zien op de website van Radio 538. Telefoon KPS Delft: (015) - 361 38 77.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12