Voor lekker origineel Indonesisch eten moet u al jaren bij Toko Ramee zijn

Algemeen

De gerechten uit de keuken van Toko Ramee worden vers bereid en in de vitrine gepresenteerd.

DELFT – Voor de beste Indonesische rijsttafels moet u al 42 jaar bij Toko Ramee aan de Papsouwselaan 129 zijn. Wie daar eenmaal van de gerechten heeft geproefd, heeft de smaak voorgoed te pakken. De families Tan en Darmadi kwamen in 1968 van het Indonesische eiland Java naar Nederland. Hier openden ze hun eigen toko, waar de Delftenaren konden kennismaken met specialiteiten uit de Javaanse keuken.

“Alles wordt nog steeds volgens moeders oude recept gemaakt”, zegt de huidige eigenaar J. A. Darmadi. “Die gerechten zijn heel geliefd, want er komen zelfs mensen uit Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en omstreken.” In de keuken van Toko Ramee wordt alles vers bereid. De vitrine in de toko staat dan ook vol met schalen. In de toko vindt u specialiteiten rijsttafels, maar de klanten kunnen ook zelf samenstellen. Er zijn ook vegetarische maaltijden. “Als een klant het thuis meteen warm op wil kunnen eten, kan de maaltijd hier in de magnetron al op temperatuur worden gebracht”, zegt Darmadi. “Naast de rijsttafels zijn er ook Indonesische hapjes en koekjes. Er is hier natuurlijk ook een grote keuze uit rijsttafelartikelen, sauzen, vruchten, groenten en dergelijke.” Toko Ramee biedt, kortom, een keur aan oosterse producten uit Indonesië, Thailand, Taiwan, China, Hong Kong, Malaysia, Japan en Suriname. Wie van lekker eten houdt komt dus naar Toko Ramee. Telefoon: (015) - 256 39 71. Internet: www.tokoramee.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12