Beleef meer plezier aan uw hobby, kom op fotocursus

Algemeen

Beginnende fotografen kunnen veel baat hebben bij de fotocursus die Talens Foto vanaf januari weer aanbiedt.

DELFT – Beginnende fotografen, die graag wat meer invulling aan hun hobby willen geven, zullen veel baat hebben bij de cursus ‘Fotografie voor beginners’ van Talens Foto (Markt 36).

In het nieuwe jaar wordt weer met twee groepen van twintig cursisten aan de cursus begonnen, die plaatsvindt in de speciale cursusruimte van de fotospeciaalzaak. De eerste les voor groep A is op 11 januari en groep B begint op 18 januari. Er is zowel aandacht voor de theorie als voor de praktijk van reflexfotografie. In de fotocursus wordt de betekenis van basisbegrippen als belichting, sluitertijden, diafragma en scherpte-diepte uitgelegd. Ook is er volop aandacht voor de compositie en het hiervoor essentiële gericht leren kijken. 

Verder behandelen de docenten Rien van der Pluym en Tristan Kwant onderwerpen als verschillende soorten objectieven, films, filters en dergelijke. U wordt niet overspoeld met theorie, maar krijgt genoeg informatie om met plezier uw hobby uit te oefenen en prachtige resultaten te bereiken. Om aan de lessen mee te kunnen doen, dient u in het bezit te zijn van een spiegelreflexcamera (analoog of digitaal). Deelnemers wordt verzocht alle lesavonden hun eigen camera mee te nemen, evenals recent fotowerk. De cursus is bedoeld voor beginnende fotografen, voor zowel jong als oud. De cursus neemt zes avonden in beslag, de aanvang is steeds om 19.30 uur. De kosten zijn € 139,- inclusief BTW. 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.talensfoto.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12