Uniek concept: sporten van zeven tot tachtig(-plus)

Algemeen

DELFT – Als eerste fitnesscenter in Nederland heeft Bodyline Healthclub een compleet ingerichte fitnessruimte voor de jeugd: Bodyline Little. Deze jeugdvleugel van het centrum aan de Mina Krüsemanstraat 40 heeft afgelopen vrijdag officieel de deuren geopend. Voor de realisatie van dit onderkomen voor de jeugd, met twee aparte kleedkamers, is het aangrenzende pand de afgelopen periode helemaal omgebouwd.

Behalve voor fitness op SHOKK-toestellen kunnen kinderen in de leeftijd van zeven tot en met vijftien jaar bij Bodyline Little ook terecht voor diverse groepslessen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de aerobic- en spinningzaal. Er worden groepslessen gegeven in Streetdance, Kickfun, Spinning en Jumpen. 

Wat naar de verwachting van eigenaar Franc Nurra de absolute klapper gaat worden, is Dance Dance Revolution. Het muziekspel met dansmatten dat onder andere bekend is van Playstation. Het is een complete danceworkout waarbij je werkt aan coördinatie, timing en calorieverbranding, in combinatie met hippe en eigentijdse muziek. “Dat bewegen volgens aanwijzingen op een beeldscherm is nu al heel populair onder jongens en meisjes. Ik verwacht dat ook oudere bezoekers van Bodyline hier steeds meer belangstelling voor zullen krijgen”, aldus Nurra. 

De opening van Bodyline Little is een antwoord op de ontwikkelingen in ‘fitnessland’. Bewegend Nederland zit in een stroomversnelling en dat leidt ertoe dat er verschillende categorieën fitnesscentra geopend worden. Hierdoor is er voor iedereen een passend bewegingscentrum te vinden in de buurt. Bodyline onderscheidt zich nu met een aanbod voor al deze doelgroepen in één gebouw. “Met alle ervaring die Bodyline na 22 jaar in huis heeft, breiden we nu uit tot een compleet concept voor jong tot oud”, zegt Nurra. “We hebben de crèche tot de leeftijd van vijf jaar, sinds afgelopen weekend sporten voor kinderen van zeven tot en met vijftien jaar in de jeugdvleugel, en natuurlijk het sporten vanaf zestien jaar tot de leeftijd dat het lichamelijk mogelijk is.” Informeer naar het voordelige gezinsabonnement! Telefoon: (015) – 256 29 68. Internet: www.bodyline.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12