Veilig de winter door met Autobedrijf Harnaschpoort

Autobedrijf Harnaschpoort maakt uw auto helemaal in orde voor de wintersportvakantie.

DEN HOORN – Voor een optimale veiligheid is het belangrijk in deze tijd van het jaar winterbanden onder de auto te hebben. Bij Autobedrijf Harnaschpoort kunt u de winterbanden laten monteren en de zomerbanden laten opslaan.

In slechte weersomstandigheden, zoals sneeuw, vergroten winterbanden de grip op de weg. Bovendien wordt met winterbanden de remweg verkort. “In sommige landen is het zelfs verplicht winterbanden onder de auto te hebben”, zegt Ron Strampraad. “Dat is belangrijk om te weten als je bijvoorbeeld op wintersportvakantie gaat.” 

Met winterbanden onder de auto komt u dus veilig de winter door. De zomerbanden worden bij het bedrijf opgeslagen, zodat die weer onder de auto gemonteerd kunnen worden als de lente en zomer aanbreken. Autobedrijf Harnaschpoort heeft een opslagcapaciteit van honderd banden. Het bedrijf is drie jaar geleden gestart door Ron Strampraad en hij heeft inmiddels twee man personeel. Het gaat dus goed met het bedrijf op bedrijventerrein Harnaschpolder, dat door steeds meer mensen wordt ontdekt. “Voor mensen in de nieuwe wijk Harnaschpolder, Den Hoorn, een deel van Delft en Wateringseveld is dit het autobedrijf om de hoek”, zegt Strampraad. “We zijn nu nog beter bereikbaar door de komst van de nieuwe weg vanuit de nieuwbouwwijk. Hierdoor zijn we een stuk beter bereikbaar.” 

Autobedrijf Harnaschpoort is een universeel autobedrijf, waar alle reparaties en onderhoud aan alle merken auto’s uitgevoerd kunnen worden. Het bedrijf is ook hét adres voor APK zonder afspraak en zonder wachttijden. Voor een benzineauto kost dit 40 euro inclusief afmelden en viergasmeting. Voor een dieselauto kost dit 60 euro inclusief afmelden en roetmeting. “In combinatie met een grote beurt is de APK gratis”, aldus Strampraad. 

Bij dit autobedrijf kunt u de auto winterklaar laten maken voor de wintersportvakantie. Hierbij wordt de auto op diverse belangrijke punten gecontroleerd, zoals de accu, de dynamo, de banden, de remmen en dergelijke. Zo kunt u met een vertrouwd gevoel op weg.


Autobedrijf Harnaschpoort
Vrij Harnasch 66 (bedrijventerrein Harnaschpolder)
(015) 2123968
www.autoharnasch.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1