Afbeelding

Succesnummers bij AHZ in Wateringen

Algemeen

WATERINGEN – De modellen Qashqai en Note lopen als een trein, om met bedrijfsleider Ronald Vrijmoed van Nissan AHZ te spreken. Het actiemodel Note Life en de exclusieve serie Qashqai’s in dieseluitvoering zijn nog een extra reden om naar Wateringen te komen.

Nissan AHZ heeft exclusief de hand weten te leggen op vijftien Nissans Qashqai met een 1.5-dieselmotor. “Door de enorme vraag naar de Qashqai, waren er in het begin lange levertijden”, aldus Vrijmoed. “Gelukkig wordt dat gedurende dit jaar helemaal ingelopen. De exclusieve serie dieseluitvoeringen is zelfs al in april leverbaar, dus uiterst interessant voor de zakelijke rijder.” 

De crossover Qashqai combineert terreincapaciteiten met stadse wendbaarheid. Met zijn grote grondspeling zweeft hij moeiteloos over drempels en obstakels, terwijl ALL-MODE 4x4 en ESP garant staan voor een superieure tractie en wegligging. De vanafprijs voor de Qashqai is kortgeleden spectaculair verlaagd met 700 euro. U rijdt dus al een Qashqai vanaf 21.845 euro. Ronald Vrijmoed: “Het andere succesnummer van Nissan is de Note, waarvan ook het actiemodel Note Life verkrijgbaar is. De Nissan Note, en zeker ook de Life-versie, is met onnoemlijk veel extra’s en opbergmogelijkheden uitermate geschikt voor gezinnen.” 

Met zijn sportieve belijning en atletische voorkomen heeft deze gezinsauto een eigen karakter. Door zijn grote binnenruimte en hoogwaardige afwerking oogt hij comfortabel en royaal. Zelfs als je achterin zit. De extra’s in deze auto maken het autorijden tot een feest. Er is een Intelligent Key, ruitenwissers met een regensensor en automatische verlichting, automatische klimaatregeling, een MP3-aansluiting, bluetooth-aansluiting en handsfree. “Door alle milieuregelingen van tegenwoordig komt de Note (Life) niet duurder, maar 200 euro goedkoper uit”, aldus Vrijmoed. U rijdt al een Nissan Note vanaf 15.995 euro. 

Nissan AHZ
’s-Gravenzandseweg 14
2291 PE Wateringen
(0174) 638067
www.nissanahz.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12