Huis te Koop: Amazoneweg 30, Delft

Algemeen

DELFT – Na twaalf jaar in deze eengezinswoning te hebben gewoond, verhuizen Sandra de Vreugd en Erwin Starink naar Leidschenveen. Hun nieuwe huis kwam vrij toevallig op hun pad. Omdat het nieuwe werk van Erwin in Bleiswijk te vinden is, hebben zij uiteindelijk de stap gezet. Het scheelt hem aanzienlijk in reistijd en dat is wel zo prettig. “Maar dit huis is ons dus hartstikke goed bevallen”, zegt Sandra.

Vorig jaar waren er dan ook helemaal nog geen plannen om te verhuizen, want toen hebben zij nog verschillende aanpassingen aan het huis laten doen. Het plafond in de woonkamer werd bijvoorbeeld verlaagd en zowel in de woonkamer als in de zolderkamer werd een airco aangelegd. “Bovendien zijn alle kozijnen toen geschilderd”, zegt Sandra. 

De tuingerichte woonkamer is 5.50 bij 4.87 meter en is voorzien van plavuizen met vloerverwarming. Aan de straatzijde is een open keuken van 2.42 bij 3.09 meter. Hierin zijn onder andere te vinden een vierpits gaskomfoor, een afzuigkap, een koel- en vrieskast, een combimagnetron en een vaatwasser. “Vanuit de keuken heb je een leuk zicht op de nieuwe ecologische zone”, zegt Sandra. “Het is best uniek hier in Tanthof dat je geen andere huizen tegenover je hebt. Het parkje ziet er leuk uit en door de geluidswal heb je helemaal geen last van het verkeer van de Kruithuisweg.” 

Aan de andere zijde van de woonkamer is er toegang tot de volledig met houten vlonders uitgeruste tuin. De tuin meet 10 bij 5 meter en heeft een berging en een achterom. “Ook de tuin is vorig jaar helemaal opnieuw ingericht. Het is fijn dat de tuin op het zuiden ligt, want daardoor heb je altijd zon. Bovendien is het daardoor in de kamer ook altijd behaaglijk.” 

Op de eerste etage is van de kleinste kamer een handige inloopkast gemaakt. Omdat Dean van tien hun enige kind is, hoefden niet alle kamers als slaapkamer ingericht te worden. Deze inloopkast met klapdeurtjes is ideaal om kleding netjes weg te hangen. De twee slaapkamers aan de achterzijde meten respectievelijk 2.70 bij 4.52 meter en 2.10 bij 4.52 meter. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, een afzonderlijke douche, een tweede toilet en een wastafelmeubel. De zolderkamer is met 3.70 bij 3.90 meter lekker ruim, ideaal voor een kinderkamer. “Het huis heeft een plat dak en daarom kon het hier nog wel eens erg warm worden”, zegt Sandra. “Daarom hebben we behalve in de woonkamer ook hier airconditioning aan laten leggen. De CV-combiketel en de wasmachineaansluiting zijn in een aparte berging, waar ook genoeg ruimte is om spullen op te slaan.” 

De mogelijkheid bestaat om bij het raam van de zolderkamer een deur te maken, zodat de aangrenzende buitenruimte benut kan worden als dakterras. In deze gezellige buurt met veel jonge bewoners is het makkelijk parkeren. De uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn nabij, evenals recreatiegebied Midden-Delfland.

De vraagprijs voor deze woning is 247.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Björnd Makelaardij, (015) 2135139 of www.bjornd.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12