Natuurwinkel Van Nature bestaat tien jaar

Algemeen

DELFT – Tien jaar geleden verhuisde Natuurwinkel Van Nature, toen al op het Vrouwjuttenland gevestigd, naar het naastgelegen pand. Dat is het huidige pand op nummer 33. Deze grotere locatie bood veel meer mogelijkheden voor de ambities van eigenaresse Rina van der Stok.

Eén van die ambities was om een eetcafé te beginnen en dat werd nu mogelijk. Op het moment van verhuizing is dus meteen besloten om ook een biologisch eetcafé te openen en om biologische cateringactiviteiten aan te bieden. De winkel, met een compleet assortiment verse levensmiddelen, en het eetcafé zijn succesvol van start gegaan. Door de jaren heen zijn beide steeds verder gegroeid. Dat blijkt wel uit het feit dat steeds meer Delftenaren en mensen uit de omliggende gemeenten de weg naar Van Nature weten te vinden. Of een bezoekje aan het eetcafé brengen. Daar is men bij Van Nature dan ook bijzonder trots op. 

De producten die Van Nature aanbiedt, sluiten aan bij de behoefte aan gezonde, lekkere en eerlijke producten en die vraag groeit nog steeds. Van Nature blijft bezig met nieuwe ontwikkelingen. Zo worden waar mogelijk biologische streekproducten opgenomen in het assortiment. Bijvoorbeeld het vlees van Jan en Mieke Duindam van Hoeve Biesland in de Bieslandpolder. 

Onlangs is het eetcafé ook van start gegaan met het (vrij-)dagmenu op vrijdagavond. In een ongedwongen sfeer genieten van een driegangenmenu. Van 31 maart tot en met 4 april a.s. zijn er allerlei activiteiten om het tienjarige bestaan te vieren. Zo zijn er prachtige prijzen te winnen, kunt u meedoen aan allerlei gratis proeverijen en kunnen kinderen een kleurplaat ophalen. Dat maakt het zeker een bezoekje waard. Telefoon: (015) - 214 07 77.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12