Ardea Auto pakt uit met de nieuwe Ford C-Max

Algemeen

Ardea Auto trakteert op veel voordeel tijdens de Eindejaarsshow van dit weekend. Van links naar rechts Peter van der Sar (verkoopleider), Kelly Mackay (klantmanagement) .

DELFT – De nieuwe Ford C-Max en Grand C-Max staat vanaf dit weekend bij Ardea Auto in de showroom.

De vernieuwde modellen zijn uitgerust met allerlei nieuwe opties. “Helemaal van deze tijd dus”, zegt verkoopleider Peter van der Sar. 

De Ford C-Max en de verlengde variant Grand C-Max mogen gerust innovatief genoemd worden. Een greep uit de vele voorzieningen toont dat wel aan. Een geavanceerd anti-dode hoeksysteem (BLIS), Active Park Assist, achteruitrijcamera’s, het starten zonder contactsleutel en Ford Driver Alert. Dit laatste systeem schudt de bestuurder wakker als dat nodig is. De vijfpersoons C-Max combineert de voordelen van een MPV met het design en de rijkwaliteit van een sportieve vijfdeurs hatchback. De zevenpersoons Grand C-Max biedt daarenboven extra ruimte en flexibiliteit met zijn dubbele schuifdeuren en het innovatieve ´walk-through´-stoelconcept. “De modellen zijn uitgerust met nieuwe EcoBoost-motoren”, zegt Van der Sar. “Meer vermogen uit kleinere motoren, zuiniger en ze hebben minder CO2-uitstoot.” 

Het gaat om de nieuwe 1.6 EcoBoost-benzinemotor en de volledig vernieuwde TDCi-motoren, al dan niet in combinatie met de nieuwe Powershift-transmissie met dubbele koppeling. Deze aandrijflijnen staan garant voor het leveren van topprestaties tegen een zeer gunstig brandstofverbruik. Kom de C-Max en Grand C-Max zeker bekijken in de showroom van Ardea Auto. Hier vindt tot en met zondag 12 december trouwens ook de Eindejaarsshow plaats. “Hierbij zijn er allerlei acties op nieuwe voorraad-auto’s”, zegt Van der Sar. “Van de Ka tot en met de Kuga is er veel prijsvoordeel. Bovendien kunt u in de wasstraat voor half geld uw auto laten wassen.” 


Ardea Auto
Vulcanusweg 281
Telefoon: (015) - 251 68 88
Internet: www.ardeaauto.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12