Huis te koop: Westlandseweg 101, Delft

Algemeen

Hans en Trudi Deurloo hebben 27 jaar in hun woning aan de Westlandseweg gewoond. Nu gaat Trudi een eigen borduurshop beginnen en hebben ze een huis met bedrijfsruimte gekocht.

Ruime woning op perfecte locatie 

“Het plezierige aan deze woning is dat je veel ruimte hebt voor de prijs die je ervoor betaalt. We wonen in een flat maar zo voelt het helemaal niet. Achter onze voordeur hebben we namelijk een compleet huis met twee verdiepingen en drie slaapkamers”, legt Hans uit. De woning bevindt zich op de derde verdieping van het gebouw. Het heeft een oppervlakte van 95 vierkante meter en drie balkons. De woonkamer is ruim (6.47m x 4.82m) en licht en grenst aan de open keuken (2.77m x 2.60m). Op de vierde verdieping zijn er drie slaapkamers en een moderne badkamer.

Hans en Trudi hebben altijd van het uitzicht genoten. In het voorjaar staan aan de voorkant de kastanjebomen in bloei, wat een mooi, groen plaatje oplevert. Aan de achterkant worden momenteel nieuwe woningen gebouwd. Dat in combinatie met het komende stadspark en waterpartij zal voor een fraai uitzicht zorgen.

Privacy is volgens Trudi ook een groot voordeel van hun woning. “We zitten natuurlijk niet op de begane grond waardoor we weinig inkijk hebben. We zitten ook niet op een steenworp afstand van het volgende rijtje huizen en dat hebben wij altijd als ‘zeer prettig’ ervaren”, vertelt ze.

De Westlandseweg bevindt zich op een hele centrale locatie. De tramhalte is voor de deur en bovendien liggen station en winkelcentrum op loopafstand. Gezinnen met kinderen zitten zo in het park waarmee ze het gemis van een tuin eenvoudig kunnen oplossen. De verhouding tussen de vraagprijs en de ruimte maakt het huis tevens zeer geschikt voor starters. Ook woont er in de flat een aantal studenten. Al met al is de Westlandseweg 101 de kans om een ruim, prima onderhouden woning te kopen voor een relatief lage prijs.

De vraagprijs voor deze woning is € 185.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Daal Makelaardij, (015) – 2127300 of www.vandaalmakelaardij.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12