Tien deelnemers Sportschool Tim Kool winnen zeventien prijzen

Algemeen

Staand, van links naar rechts Tim Kool, Kevin, Daphne, Lindsey, Pascalle, Maxime, Geraldin, Mitchell en Rory de Vries. Zittend Diana (links), Melissa en Sam (rechts).

DELFT – Sportschool Tim Kool deed onlangs in Groningen met tien deelnemers mee aan de Nederlandse Kampioenschappen van ITF-Nederland. Op het onderdeel 'tuls' wist Sam heel knap een eerste plaats te halen en Diana werd derde.

In andere poules werden Lindsey en Maxime eerste en Kevin tweede. Melissa en Pascalle zaten bij Maxime in de poule en werden allebei derde. Op het onderdeel 'sparring' troffen Geraldin en Diana elkaar in de finale. Geraldin werd eerste en Diana tweede. Pascalle draaide haar eerste partij erg verdedigend, maar maakte wel genoeg scores om te kunnen winnen. Daphne was het tegenovergestelde; zij draaide haar eerste partij erg aanvallend en won daarmee ook overtuigend. Hierna was de finale waarin ze tegen elkaar uitkwamen. Pascalle werd uiteindelijk als winnaar aangewezen. Hierna was alleen nog Mitchell aan de beurt met sparren. De eerste ronde won hij knap, maar in de finale trof hij een iets betere tegenstander, met lange benen. Mitchell hield zich goed staande, maar wist helaas niet te winnen en werd tweede. Lindsey werd al vrij snel eerste in haar poule. Als laatste moesten de Delftse deelnemers nog springen. Op dit onderdeel haalde Daphne een tweede plaats. Na een lange en sportieve dag konden er door de tien Delftse deelnemers in totaal zeventien prijzen mee naar huis worden genomen.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12