Alevo: niet groot, wel groots

Algemeen

Bij Alevo Drukkerij van Menno Lups kunt u snel en betaalbaar drukwerk in een breed scala laten maken.

DELFT – Alevo drukt sinds 1967 voor bedrijven, verenigingen en particulieren alles wat men op papier wenst. Met de komst van een digitale printer, de naam zegt het al, print Alevo ook al zo’n tien jaar alles wat men op papier gedrukt wil hebben.

Alevo is en blijft nog steeds de ‘drukker op de hoek’. Met een ruime collectie trouw- en geboortekaartboeken en met de mogelijkheden van de digitale printer is Alevo ook sterk in familiedrukwerk. Uw eventuele eigen ontwerp kan door Alevo snel en betaalbaar verwerkt worden in elke gewenste oplage. 

Voor diegenen die wel een idee hebben, maar er zelf niet helemaal uitkomen is DTP'er Fred Leeflang vaak de oplossing om tot het juiste resultaat te komen. Naast het familiedrukwerk houdt Menno Lups zich bezig met het drukken van alle overige drukopdrachten, zoals de Wijkkrant Tanthof, het Parochieblad, briefpapier, facturen, visitekaartjes, enveloppen, flyers enzovoorts. Het bedrijf van Menno Lups is al 25 jaar gevestigd aan de Lagosweg 11 en het is ook nog makkelijk bereikbaar via de A4, de Kruithuisweg en tramlijn 1.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12