Frisse nieuwjaarswind met diverse nieuwe modellen

Algemeen

DELFGAUW – Een nieuw jaar betekent een frisse wind. Dat is niet anders bij Het Motorhuis, want daar zullen in 2008 diverse nieuwe modellen geïntroduceerd worden.

Behalve deze modellen van de merken Opel, Citroën, Kia en Chevrolet zijn er nóg veel nieuwe ontwikkelingen te verwachten. Wat niet verandert in 2008 is de uitstekende service die u van Het Motorhuis gewend bent. Klanten van dit autobedrijf zijn altijd verzekerd van absolute topkwaliteit en een ongekend groot enthousiasme bij de verkopers. “Natuurlijk kan de klant in het nieuwe jaar ook weer rekenen op diverse occasionshows bij ons in de showroom”, zegt verkoopleider Marco de Jong. “Maar vooral de nieuwe modellen zullen dit jaar in het middelpunt staan.” 

Opel komt bijvoorbeeld met de vernieuwde Agila. Daarnaast is er de komst van de Opel Insignia (Vectra) en de gefacelifte Zafira. Citroën doet van zich spreken met de vernieuwde C5 en de Nemo. Ook Kia heeft niet stil gezeten, want dit jaar staat in het teken van de introductie van de vernieuwde Picanto, Soul en Cee’d. Chevrolet maakt het plaatje compleet met de nieuwe modellen Aveo en HHR. “De Huisoccasions zullen volop de aandacht krijgen, door het succes van de laatste maand in 2007 dat wij hebben gehad met onze Outlet-prijzen.” 

Voor de consument is er bij Het Motorhuis dus volop keuze. Het is ideaal dat er zoveel merken onder één dak te vinden zijn. Het dealerbedrijf maakt het u dit jaar bovendien nóg gemakkelijker. In 2008 komt Het Motorhuis ook naar u toe! Eén keer per maand zijn de nieuwe modellen namelijk ook buiten de showroom te bekijken. Een klein promotieteam verzorgt ‘previews on the road’. In winkelcentra in de regio geeft het promotieteam u de gelegenheid voor ‘touch and feel’. Als u echt geïnteresseerd raakt in één van de nieuwe modellen krijgt u een uitnodiging om u in de showroom gedegen over deze auto te laten voorlichten. “De eerste preview staat gepland voor februari”, zegt De Jong. “Binnenkort maken we bekend waar die zal plaatsvinden.”


Het Motorhuis
Exportweg 3
2645 ED Delfgauw
(015) - 251 72 30
www.motorhuis.nl
delft@motorhuis.nl
(mailadres voor informatie)

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12