Smits Designcenter blijft nog drie jaar partner van Inloophuis Debora

Algemeen

Ad Overgaag (links) en Harry Bergen Henegouwen (rechts) hebben onlangs het partnershipcontract met Inloophuis Debora voor een periode van drie jaar verlengd.

DELFT – Smits Design Center heeft het partnershipcontract met Inloophuis Debora voor een periode van drie jaar verlengd. Dat heeft het bedrijf gedaan, legt Ad Overgaag namens de directie van de Delftse woonwinkel uit, omdat Inloophuis Debora uitstekend werk verricht voor mensen met kanker en hun naasten. “Zo’n goed initiatief steunen we graag”, zegt Overgaag. “Het is goed dat er zulke voorzieningen zijn voor mensen die in hun laatste levensfase verkeren, zodat ook zij worden geholpen en hun leed draagbaar wordt gemaakt.”

Ook bij Smits Designcenter hebben ze met het overlijden van directeur Tony Smits onlangs ervaren hoe verschrikkelijk het is om een dierbare te verliezen. Overgaag: “We hebben veel leed in de familie gehad, en het is soms nog steeds zwaar. Het is ontroerend dat we zó veel hartverwarmende reacties hebben gehad.” 

Smits Designcenter bestaat in het najaar alweer 75 jaar. “De klanten die hier komen, komen al 75 jaar voor het advies en vakmanschap van ons hele team. Onze formule is goed en mensen kunnen erop vertrouwen dat dit ook de komende 75 jaar zo blijft.” In het najaar wordt bij Smits Designcenter daarom tijdens een aantal Open Dagen uitgebreid stilgestaan bij het jubileum. “Want”, legt Overgaag uit, “als je al 75 jaar mensen blij maakt, dan mag je daar best aandacht aan besteden.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12