Handen uit de mouwen voor Ipse de Bruggen

Medewerkers van Astra Zenica zijn op weg om de zelfgemaakte

NOOTDORP – De locatie Creayenburg van Ipse De Bruggen in Nootdorp kon afgelopen donderdag op wat extra hulp rekenen. Medewerkers van het bedrijf Astra Zenica hielpen mee om de instelling voor verstandelijk gehandicapten in Kerstsferen te brengen.

Ze maakten Kerstpakketten voor de verzorgers die tijdens de feestdagen 'gewoon' 24-uurs-zorg verlenen. Voor de bewoners van Craeyenburg werden fraaie Kerststukjes gemaakt. De medewerkers van Astra Zenica kwamen via de Stichting Zin bij Ipse terecht. Zin organiseert evenementen voor het bedrijfsleven en de Overheid met het doel om relaties te leggen tussen de ondernemingen en goede doelen. 

De werknemers van Astra Zenica waren donderdag daarom op vijftien verschillende locaties voor Ipse aan het werk. De betrokken goede doelen kunnen die hulp natuurlijk wel waarderen. Sterker: “Ze zijn er superblij mee”, zegt Bianca van der Meer, de oprichter van Zin. “Ze worden namelijk ook echt geholpen. De verf die we gebruiken tijdens het klussen wordt bijvoorbeeld gedoneerd door het bedrijf.” Al die hulp heeft volgens Van der Meer wel degelijk zin. “Mensen zeggen vaak: Het lijkt een druppel op een gloeiende plaat. Maar we maken altijd weer mee hoe dankbaar ze zijn. Ze zijn blij met de aandacht en blij dat je dit voor ze doet. Er wordt steeds meer gekort en er is steeds minder geld voor zulke activiteiten.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1