Cadeautip voor de mooiste nagels bij MF Nailcosmetics

Algemeen

Het nieuwe product gellak blijft veel langer mooi dan de traditionele lakken en verstevigt meteen de natuurlijke nagel.

DELFT - Op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Dan bent u bij MF nailcosmetics aan de Papsouwselaan 1e aan het goede adres. In de groothandel waar hand- en nagelproducten worden verkocht kunt u als particulier ook terecht voor onder andere nagellak in tweehonderd kleuren en stripe it lakken. Dit zijn nagellakken met een zeer dun penseeltje waar je de mooiste nail art mee op de nagels kan maken.

Verder een nagellak-droger voor het supersnel drogen van de nagellak, maar er zijn ook leuke versieringen voor op de nagels te koop, onder andere strasssteentjes en stickers. Het konad systeem is een stempelsysteem waarmee je in een handomdraai nail art maakt op de nagels. Dit kan zijn op de kunstnagels, maar ook op de natuurlijke nagels en teennagels. De konad producten zijn los te verkrijgen, maar ook in leuke kits waar alles inzit. Ook zijn er verzorgingsproducten te koop, waaronder de heerlijke handcrème in diverse geuren, voetcrème, nagelriemolie en nog veel meer. 

Nieuw bij MF Nailcosmetics is de gellak. Bent u het lakken zat? Beschadigt uw nagellak al na één of twee dagen? Heeft u geen zin in lang wachten tot uw nagels droog zijn? Een innovatie op het gebied van de versteviging van de natuurlijke nagel. De lak blijft veel langer mooi dan de traditionele lakken en verstevigt meteen de natuurlijke nagel, waardoor uw nagel de kans krijgt om mooi lang te worden. Uw nagels zijn ook meteen droog, u hoeft dus niet lang te wachten omdat anders uw nagellak beschadigt. U kunt meteen weer door met uw bezigheden. De gellak is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden op de nagels. Hiermee heeft u geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ze glanzen prachtig. De gellak kan naturel (doorzichtig) worden aangebracht of in een kleur over de gehele nagel. Uiteraard kunnen uw teennagels hier ook mee worden behandeld. Wekenlang mooi gelakte teennagels. De gellak blijft gemiddeld twee tot vier weken zitten (dit is per persoon afhankelijk). Kortom: de nieuwe manier van nagels lakken! Speciaal voor de feestdagen heeft MF Nailcosmetics leuke gellak-kits samengesteld. 

En voor de Kerstman die het even niet meer weet heeft MF Nailcosmetics een leuke cadeaubon. Dus wilt u inspiratie opdoen voor een leuk cadeau voor de feestdagen? Kom dan gewoon even langs. De openingstijden zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 uur (woensdag gesloten). Internet: www.mfnailcosmetics.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12