Het is maar dat u het weet... zondag 29 maart

Algemeen

In het geheel gerestaureerde Buurthuis Fledderus maakt de Bridgeclub Fledderus een nieuwe start. Nieuwe leden zijn van harte welkom om op donderdagavond vanaf 19.30 uur te komen bridgen. Neem voor meer informatie contact op met Ab Groen via telefoonnummer 015 - 256 15 58 of met Ed Hoogland via telefoonnummer 015 - 213 09 09.


Studium Generale TU Delft en de Etnografische Vereniging Delft organiseren op dinsdag 14 april a.s. om 20.15 uur een gratis lezing met de titel: Hypercity: Urban Symbolism of Jakarta, Leiden and Bandah Acehdoor. Een beschrijving van de lezing staat op de website www.verreculturendelft.nl. Locatie: Museum Het Prinsenhof, Van der Mandele-zaal aan de Oude Delft 183. 

Ter gelegenheid van het afscheid van Raadslid Wim Bot is op vrijdag 3 april a.s. om 15.00 uur op de vijfde verdieping van Bacinol aan de Wateringsevest 36 een symposium met als thema 'Burgerschap'. Het forum bestaat uit Wim Bot zelf, Europees Parlementslid Joost Lagendijk, milieuactivist Wijnand Duyvendak en Frank Koenen. Als afsluiting zijn er drankjes en hapjes om op feestelijke wijze afscheid te nemen van Wim Bot. 

Voor vrijwilligers, bestuurders en coördinatoren van Delftse stichtingen en verenigingen is er op dinsdagavond 7 april a.s. een kennisavond ‘Boekhouding’. Rabobank Zuid-Holland Midden stelt zijn ruimte en catering beschikbaar, de organisatie ligt in handen van Bedrijf & Samenleving Delft. Deelname is gratis, maar de organisatie ontvangt graag een aanmelding. Dit kan per email via info@bensdelft.nl of telefonisch via 015 - 310 21 64. Zie de website www.bedrijfensamenlevingdelft.nl voor meer informatie. 

In de Immanuëlkerk aan de Schoemakerstraat 1 in Delft is op vrijdag 3 april a.s. tussen 19.00 en 20.30 uur en op zaterdag 4 april tussen 10.00 en 12.00 uur een grote Kinderkledingbeurs. De beurs is voor veel Delftenaren een uitgelezen kans om op een goedkope manier mooie kleding te kopen. Zie voor meer informatie de website www.lieveheersbeursje.nl. 

Het Flora Theater organiseert in samenwerking met Max van Dalen op zaterdag 18 april a.s. het enige echte Lentefeest, een wilde avond vol harmonieuze bluesrock. Vanaf 21.00 uur kunnen bezoekers genieten van de aankomende rocksensatie Jenny’s Rockstones. De entree bedraagt 5 euro. 

Bij voldoende belangstelling wordt in Buurthuis Het Voorhof aan het Herman Gorterhof 165 een cursus 'Italiaans op vakantie' gegeven. De cursus vindt vanaf donderdag 9 april a.s. wekelijks plaats tussen 09.30 en 11.00 uur. Deelnemers betalen 40 euro voor acht lessen, dit bedrag is exclusief materiaal. Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 015 - 261 60 06 of stuur een mail naar voorhof@breedwelzijndelft.nl

In de grote zaal van Speakers in Delft is op Paaszaterdag, 11 april a.s., vanaf 20.30 uur de jaarlijkse programmapresentatie van het Schipluidense festival ‘Schippop’. De avond wordt muzikaal omlijst door optredens van Three Figures, Karma’s Kitchen en Diesel Disko. De entree is gratis.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12