Zes romantische woningen met garage in Look-West

Algemeen

De verkoop van zes romantische vrijstaande woningen in de wijk Look-West van Den Hoorn is onlangs begonnen.

DEN HOORN – De verkoop van zes romantische vrijstaande woningen met garage aan de Victoria in Look-West is onlangs begonnen.

Het is een project van Baas & Groen Vastgoedontwikkeling BV uit Capelle aan den IJssel. De woningen zijn ontworpen door architect ir. Eduard Böhtlingk uit Maasland. Op de begane grond is gekozen voor metselwerk met grote glasvlakken, waardoor men veel contact met buiten heeft. De onderhoudsvrije rabatdelen in de voor- en achtergevel en het grote pannendak ondersteunen het romantische gevelbeeld. Voor de garage kunnen twee auto’s worden opgesteld. Door de indeling op de begane grond met een centrale keukenopstelling hebben de bewoners de keuze van wonen aan de voorzijde of aan de kant van de tuin. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde zijn dubbele deuren in de gevel aangebracht. Op de eerste verdieping zijn drie riante slaapkamers gesitueerd. De complete badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, twee wastafels en een toilet. Een bijzonder onderdeel is de separate waskamer, die vanuit de badkamer bereikbaar is. Op de tweede verdieping bevindt zich een grote bergzolder. Desgewenst kan hier een hobbyruimte worden gecreëerd. Vanaf de Victoria is het winkelcentrum van Den Hoorn te voet snel bereikbaar. De prijzen zijn vanaf €499.500,- v.o.n. Er wordt ruime gelegenheid geboden voor het laten uitvoeren van meerwerk.

De woningen worden verkocht door Heidenreich Makelaars, telefoon (0800) - 09 09 777 of (0180) - 64 65 66.

Fotobijschrift: De verkoop van zes romantische vrijstaande woningen in de wijk Look-West van Den Hoorn is onlangs begonnen.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12