Verregaande service, maar altijd voordelig uit

Algemeen

In de werkplaats van Roots Autoservice kunnen alle soorten onderhoud en schadeherstel aan alle merken auto’s gepleegd worden.

PIJNACKER – Er zijn zo’n vier maanden verstreken na de naamswijziging van Auto Jowor in Roots Autoservice. Natuurlijk was het wel even wennen, maar de nieuwe naam van dit diep in Pijnacker gewortelde bedrijf is al aardig ingeburgerd.

Laat er geen misverstand over bestaan: alleen de naam is veranderd, voor de rest is het bedrijf van Joop Wortelboer nog helemaal hetzelfde. “Aan de reacties merken we dat veel mensen de verandering positief ervaren”, zegt Wortelboer. “De uitstraling is volwassener en zakelijker. En onze website is sterk verbeterd.”

Het is een bekend autobedrijf in Pijnacker (al 25 jaar BOVAG-lid), maar Roots Autoservice zou wat meer bezoeken vanuit Delft best op prijs stellen. Van een moeilijke verkeersroute is eigenlijk helemaal geen sprake meer. “Door de komst van de nieuwe N470 is het op de Delftsestraatweg een stuk rustiger. Vanuit Delft kun je hier in tien minuten zijn.”

Bij Roots Autoservice kunt u terecht voor alle soorten onderhoud en schadeherstel aan alle merken auto’s. Klopt u bij Roots Autoservice aan, dan is dat gunstig voor uw portemonnee. Ondanks de verregaande service bent u hier altijd voordelig uit. “Door de lage overheadkosten kunnen wij een laag uurloon van 55 euro rekenen”, gaat hij verder. “Dat betekent natuurlijk dat de prijzen voor de klant ook lager zijn.”

De monteurs in de werkplaats kunnen alle soorten klussen aan. Ze schuwen dus ook een moeilijk karwei niet, zoals de reparatie van een Alfa of een dieselauto. Ook een koppakking of distributie vormt geen enkel probleem. “Belangrijk is ook dat we een laagdrempelig bedrijf zijn”, aldus Wortelboer. “De klant heeft altijd direct contact met de monteur die aan zijn auto werkt. Hij komt nooit voor onverwachte grote uitgaven te staan, omdat er altijd met de klant wordt meegedacht. Het duurste wordt hier niet automatisch aanbevolen.”

In deze wat lastige economische tijden komt Roots Autoservice zijn klanten graag tegemoet. Als de auto een onderhoudsbeurt krijgt en wordt gerepareerd, is er altijd gratis een leen-Panda beschikbaar. Het bedrijf is ook sterk in scherp geprijsde occasions. Via www.tevreden.nl ziet u dat het bedrijf wat dit betreft een 8,4 scoort qua klanttevredenheid.

Let ook op de nieuwe Roots-campagne, de komende weken in Delft op Zondag.


Roots Autoservice
Overgauwseweg 65, Pijnacker
Telefoon: (015) - 369 32 33
www.rootsautoservice.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12