Nieuwe Volkswagen kopen? Neem er dan een mooie retro-scooter bij!

Algemeen

Wie bij Wittebrug een Volkswagen koopt, kan daar tot aan het einde van het jaar ook zeer voordelig een scooter bij aanschaffen.DELFT – Een nieuwe Volkswagen kopen en daarbij ook meteen een mooie retro-scooter?

Het kan bij Volkswagen-dealer Wittebrug, en ook nog eens heel voordelig.
Wie namelijk een auto koopt uit de voorraad van deze dealer kan er voor slechts 199 euro zo’n mooie scooter bij nemen. “Ook al heb je net een mooie nieuwe Volkswagen gekocht, toch blijft het handiger om boodschapjes en dergelijke met de scooter te doen”, zegt D. ten Have, Manager Volkswagen van Wittebrug. “Je kunt overal doorheen en parkeren is nooit een probleem. Bovendien rijden de scooters met een 4-takt motortje zo’n 40 kilometer op een liter benzine.” 

U kunt ook nog kiezen uit een 45 km/h-versie of de zogenaamde snorfiets-versie die maximaal 25 km/h rijdt en waarvoor u geen valhelmplicht heeft. Ten Have verzekert dat Wittebrug een goede voorraad heeft, dus de Volkswagen die u zoekt zal er ongetwijfeld bij staan. De actie is geldig voor kopers tot 31 december en u kunt er behalve bij de Delftse vestiging aan de Energieweg 5 ook voor terecht bij de vestigingen Donau 120 (Forepark, Den Haag) en Kerketuinenweg 36 (Den Haag). De scooters staan opgesteld tussen de glimmende Volkswagens in de showroom, zodat u ze kunt zien en voelen hoe echt ze zijn.


Volkswagen Wittebrug
Energieweg 5
Telefoon: (015) - 262 00 74
http://www.wittebrug.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12