Voordelig zonnen voor alle moeders

Algemeen

Bij Zonnestudio Zonnig van Anneleen Paap is voortaan zonnecosmetica van de kwalitatief hoogstaande lijn Devoted Creations verkrijgbaar.

DELFT – Bij Zonnestudio Zonnig in winkelcentrum Buitenhof (Vrijheidslaan 14) krijgt iedere moeder op zondag 10 mei a.s. een zakje zonnecosmetica gratis. Wie op Moederdag een abonnement neemt van 50 euro, krijgt een zontegoed van 75 euro.

Ook in de aanloop naar Moederdag heeft Anneleen Paap iets aantrekkelijks in petto. Wie namelijk in de periode van 1 mei tot en met 9 mei a.s. de Sun Card laat opwaarderen met 50 euro kan rekenen op 62,50 euro zontegoed. Wilt u iemand eens een zonnebankbezoek cadeau doen? Bij Zonnestudio Zonnig zijn cadeaubonnen van diverse waarden verkrijgbaar. “Sinds kort is er een nieuwe lijn zonnecosmetica”, zegt Anneleen. 

“De hele lijn van Devoted Creations heeft prachtige ingrediënten als Strivitan, Matrixyl voor anti-aging en firming. Dit samen met de bijzondere oliën maakt Devoted Creations een lijn van de beste kwaliteit.” In de gezellige zonnestudio staan vijf Ergoline-zonnebanken, van de sterkste types Turbopower en Turbopower Excellence. Hier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw gezondheid, want de zonnestudio is aangesloten bij de Stichting Verantwoord Zonnen. Bij regelmatig bezoek aan Zonnestudio Zonnig bent u dus verzekerd van een gebruinde en gezonde huid. Maar ook op het gebied van nagelverzorging zult u hier zeker slagen. Hier vindt u namelijk ook de nagelstudio Beidehandjes. “Zonnen onder de zonnebank kan dus heel efficiënt worden gecombineerd met een nagelbehandeling”, zegt Anneleen. 

“Om het uiterlijk echt helemaal af te maken, is er ook een grote keuze in bijouterieën. Sieraden die uw verschijning nog net een beetje méér geven.” De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur; zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur; zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Telefoon: (015) - 256 80 85.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!