EDA de Heus is klaar voor de toekomst

De vernieuwde showroom van Autobedrijf EDA de Heus kan met recht het paradepaardje van het bedrijf genoemd worden.

DELFT - Oud en nieuw, wie spreekt deze woorden in deze tijd niet regelmatig uit? Bij Autobedrijf EDA de Heus wordt het bijna van de daken geschreeuwd. Maar dan vàn OUD náár NIEUW!

Half januari is de vernieuwde showroom namelijk zo goed als klaar. Na vijf maanden hard werken (slopen, bouwen, aanpassen en afwerken) voldoet het moderne onderkomen van EDA de Heus volledig aan de verwachtingen. Zowel qua functionaliteit als uitstraling is het helemaal van deze tijd. Het bedrijfspand aan de Schieweg 63 is voorzien van een compleet nieuwe voorkant, met een prachtige glazen pui, zodat je nu vanaf de weg de showroom in kunt kijken. U zult verrast worden door een keur aan gebruikte auto’s met het kwaliteitslabel van Bosch Car Service: ‘Best Car Selection’. “Hierop is een Bovag-garantie van 6 tot maximaal 24 maanden van toepassing, in combinatie met één jaar pechhulp-mobiliteit-service”, aldus Aad van Winden. “Uiteraard zijn de verdere services bij EDA de Heus van hetzelfde hoge niveau als dat u van ons gewend bent.” 

Een kleine opsomming van de vele activiteiten: levering, reparatie en onderhoud van alle merken nieuwe en gebruikte auto’s, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie. APK voor benzine- en dieselmotoren. Van Winden: “Onze monteurs volgen met regelmaat opleidingen via Bosch automotive, om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven.” 

Maar ook schadeherstel, waarbij het bedrijf uw afwikkeling/sturing van de schade met de verzekering helemaal voor zijn rekening neemt. EDA de Heus is ook de GlasGarage voor Delft en omstreken. U kunt hier terecht voor reparatie van een sterretje of vervanging van uw autoruiten. Ook voor ruitschade inclusief rechtstreekse afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij vanaf WA+ verzekering. Nu ook het paradepaardje - de showroom - gereed is, kan EDA de Heus met trots zeggen: ‘Wij zijn klaar voor de toekomst’. Van Winden: “Vanaf deze plaats wil ik al onze klanten en relaties bedanken voor het geduld en het begrip die zij hebben getoond tijdens de overlast van de verbouwing. Wij wensen u een gezellig Oud en Nieuw toe en een voorspoedig, gezond en veilig 2009.”


EDA de Heus
Schieweg 63
Telefoon: (015) - 261 81 81
www.edaheus.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1