Geen stoelenboer, maar zitadviseur

Algemeen

In de showroom van Zorgdrager kunt u proefzitten op zowel moderne als klassieke modellen relaxfauteuils, seniorenstoelen, bureaustoelen en sta-op-stoelen.

DELFT – Het bedrijf Zorgdrager aan de Sadatweg 129 is geen verkoper van stoelen, maar een zitadviseur. Uit onderzoek blijkt dat 80 tot 90 procent van de Nederlanders verkeerd zit. Dat levert jonge en vitale mensen natuurlijk geen acute medische klachten op.

Maar de klachten kunnen serieus worden als iemand, al dan niet noodgedwongen door bijvoorbeeld ouderdom, meer tijd zittend gaat doorbrengen. Een goed advies bij een vaak onduidelijke zitvraag is dus van het grootste belang. Sinds het begin van het jaar is nog meer alertheid geboden. Per 1 januari 2009 wordt een sta-op-stoel namelijk niet meer door de zorgverzekeraar verstrekt. 

Zo’n stoel is nodig als u zelfstandig woont en opstaan vanuit een stoel van de juiste hoogte (!) problemen oplevert. “Voortaan moet men een dergelijke stoel dus zelf aanschaffen”, zegt adviseur Steef van der Kruit, samen met Marjan Nooteboom het gezicht van Zorgdrager. “Als men voor zo’n stoel aanklopt in een gewone meubelwinkel bestaat de kans dat er geen goed advies gegeven wordt. 

Wij zijn een revalidatie- en hulpmiddelenleverancier, mét winkel. Dat betekent dat we opereren op het snijvlak van de meubelbranche en de medische branche. In onze showroom staan naast sta-op-stoelen ook moderne en klassieke relaxfauteuils, seniorenstoelen en bureaustoelen opgesteld.” Als zitspecialist werkt Zorgdrager samen met zorgverzekeraars, therapeuten, zorginstellingen, thuiszorgorganisaties en mantelzorgers. Het werkgebied omvat Delft, Westland en Oostland. Voor iedere ‘veelzitter’ biedt het bedrijf een goede oplossing. 

Ook iedere particulier die gewoon goed wil zitten, is na een afspraak van harte welkom voor een zitadvies in de showroom. In de tweede vestiging aan de Cyclotronweg 17, genaamd Steef van Delft, worden eerder gebruikte sta-op-stoelen geschikt gemaakt voor hergebruik. Even goed, veel goedkoper en nòg sneller geleverd. Ook voor onderhoud aan sta-op-stoelen. Telefoon Zorgdrager: (015) - 285 05 49. Telefoon Steef van Delft: (015) - 285 37 92.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12