Floors For You: een klantgerichte groothandel in vloeren met scherpe prijzen

Algemeen

NAALDWIJK – Wie op zoek is naar een nieuwe vloer doet er goed aan om eens bij Floors For You op de woonboulevard in Naaldwijk langs te gaan. In het pand aan de Gildestraat 225 in Naaldwijk is een uitgebreide keuze in hout, laminaat en natuursteen om als vloer te gebruiken.

Meteen bij binnenkomst wordt al duidelijk wat een keuze de klant bij Floors For You heeft. Tientallen flinke panelen met voorbeelden van houten vloeren zijn keurig uitgestald. Ditzelfde is gedaan met het laminaat en de verschillende soorten natuursteen. Achterin het pand, achter de schuifdeuren, bevindt zich de werkplaats. Hier worden de materialen voor de vloeren gemaakt en bewerkt, waardoor je het idee krijgt dat je in het hol van de leeuw bent. 

“Het overgrote deel van de vloeren maken en importeren we zelf”, zegt eigenaar Gert Petri. “Hierdoor kunnen we goed de kwaliteit bewaken.” Bovendien: “Omdat we van huis uit een groothandel zijn en er dus geen sprake is van tussenhandel kunnen we scherpe prijzen hanteren.” Laminaat is al vanaf 9,95 euro per vierkante meter verkrijgbaar, voor houten vloeren ligt de prijs tussen de 29,95 en 100 euro per vierkante meter.
De laatste jaren willen huizenbezitters bij de inrichting van hun woning steeds vaker gebruik maken van natuurlijke materialen als hout en steen. Gert Petri begrijpt wel waarom. “Hout oogt niet alleen heel sfeervol, het neemt ook de omgevingstemperatuur aan waardoor het altijd lekker aanvoelt. Je ziet tegenwoordig veel dat mensen ook op de bovenverdieping een houten vloer willen.” Ook vloeren van natuursteen worden om esthetische redenen steeds populairder. Floors For You springt handig op deze trend in door vele soorten natuurstenen vloeren aan te bieden.

Heeft u geen idee wat voor vloer het beste bij u huis past? Geen paniek, bij Floors For You lopen altijd deskundige medewerkers die de klanten graag een goed advies geven. Dit advies, waar uitgebreid de tijd voor wordt genomen, kan worden gegeven aan de hand van een tekening van het huis of op basis van andere informatie over bijvoorbeeld de kleuren van het interieur. Wat betreft de service bent u bij Floors For You sowieso aan het goede adres. Het advies beperkt zich namelijk niet alleen tot het aanraden van een vloer, ook kunnen de medewerkers van Floors For You u alles vertellen over het onderhoud. En koopt u vandaag een vloer die u zelf wilt meenemen en zelf wilt gaan leggen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Koopt u morgen een vloer en wilt u deze over drie maanden afgeleverd hebben, het is eveneens mogelijk. Maar vanzelfsprekend kunnen de parketteurs van Floors For You de vloer in uw huis leggen, zodat u daar in elk geval geen omkijken naar heeft. 

Floors For You combineert met haar service twee werelden: de lage (discount)prijzen van een groothandel met de klantgerichtheid van de zelfstandige winkelier. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs bij het pand aan de Gildestraat 225. Het is vanuit Delft nog geen twintig minuten rijden met de auto en er is genoeg parkeergelegenheid. Als u zich liever eerst thuis vanuit de luie stoel wilt oriënteren, neem dan een kijkje op de website www.floorsforyou.nl. Hier is nog veel meer informatie over de vloeren van Floors For You te vinden.

Floors For You
Gildestraat 225
2671 BW Naaldwijk
Telefoon: 0174 - 63 09 60
Email: naaldwijk@floorsforyou.nl
Internet: www.floorsforyou.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12